loader

Анголи для анголів

Aug
08

6 лютого, 2021

Друзі! Дорогі друзі! Сьогодні дуже особливий день! При одній думці про це, серце завмирає від того, які навколо сильні і добрі люди! Наступне повідомлення прислала Аля, мама небесного хлопчика Давидка:

„Привіт, дорога група! Сьогодні мій синулька (який на Небесах) святкує свій перший ювілей. Коли йому було майже півтора рочки, він покинув наш світ… (у нього був рак крові). Не знаю, як у Раю ідуть роки, але на землі йому було б 5. Тому, пропоную вам сьогодні привітати Давідушку, перекинувши кошти на будівництво Онкологічного центру для діток з лейкемією (впевнена, рахунок ви усі маєте), а тортиком пригощу трішки пізніше – на День народження Тимоші. Храни вас усіх Господь!!!

P.S. Я всі попередні Дні народження Давидка проводила в сльозах, а після знайомства з Юлічкою вирішила змінити цей день, і зробити щось корисне“.

Що ще додати?.. Анголи для анголів…

Сльози течуть…

Дякую, дорога Алічка!

QRcod рахунку Християнського благодійного фонду „Усмішка Тимоші“  на фото.

Siehe auch

Дві найголовніші дати
4 лютого, 2021 Кожен з нас має дві ВЕЛИКІ ДАТИ: народження і смерті. А між цими ДАТАМИ - безліч маленьких...
Наш плідний січень 2021
3 лютого, 2021 Наш плідний січень: - книга "Історія однієї Душі" перекладена і видана російською мовою (замовити можна на сайті...
Наші благодійники
29 січня, 2021 Привіт! Хочу розповісти, як Господь розширяє наші кордони. Вчора подзвонила жіночка, власниця манікюрного кабінету. І сказала, що...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu