loader

Бог. Я. Поклик. День 14

Dez
15

День 14
Бог. ❤️
Він обіймає глибше. Дух Святий обіймає Серце. Він наповнює Собою твою пустоту. Ти вже ніколи не одинока. Він проникає в біль і розчиняє його Собою. Він невпинно трудиться, щоб створити чудо в тобі – зцілити, утішити, заспокоїти, напоїти Душу. Він тихий, але сильний. Він ніжний, але стійкий. Він тактовний і чутливий. Дух Святий любить шепотіти тобі на вухо-серце Свої слова любові і прийняття. Він ніколи не шкодує для тебе Себе. Він не перебиває. Він готовий йти з тобою в бурхливі хвилі. Він не дріб’язковий. І, знаєш, коли навколо гніт і обставини нелегкі, в Душі Він може створити свято. Ні, не вечірку, а побачення удвох. Він любить з тобою мовчати, любить і говорити. Він часто витирає твою втому з очей. Він ніколи не вривається в тебе насильно. Бо поважає і цінує свободу.
Ти можеш відчути Його дотик фізично. Часто ми думаємо, що це «мурашки по тілу»… Але це – незмінно Він, торкається до твоєї Душі. Часто, від Його присутності очі наповнюються сльозами. Бо Він зворушує усі твердині. Він любить бути любимим. Дух Святий говорить через тебе до інших сердець. Він солодкий. І з Ним приємно. Він завжди залишає приємний післясмак і готовий наповнювати тебе Собою щохвилини, щосекунди! Відчуваєш? Що б тобі хотілося розповісти про нашого любого Духа Святого?

Я. ❤️
Люблю Духа Святого. Вірю, що Він це дуже відчуває. Часто говорю з Ним. Часто пірнаю в Нього. Він – свічка, яка ніколи не догорає. Люблю усвідомлювати Його присутність у мені. Це ж така честь – Бог в нас! Не десь там далеко, не якийсь там злий, недоступний і сердитий. А тут. Вже. Всередині. В мені. О! Дякую Тобі, дорогий Дух Святий! Просто Він такий близький, що це допомагає жити. Він такий реальний, що не вижила б без Нього… Він мою свідомість дуже береже. Багато непотребу зроблено і сказано в мою сторону, але Він взяв і поставив фортецю навколо мого серця. І стоїть на сторожі. Щоб у ніяку брехню про себе, про Бога, про поклик я не повірила. Дякую Тобі, любий Дух Святий!
Не втратити здоровий глузд, не втратити себе, любити і прощати – це Його невтомна праця в Душі. Мені просто добре з Ним. Щасливенна, що одного разу запросила Його в своє серце. Він прийшов. І там оселився! Запроси Його сьогодні на побачення! Запроси Його сьогодні в себе. Він прийде. Правда, Дух Святий? ❤️

Поклик. ❤️
Після цієї розмови з Духом Святим я більше ніколи не сумнівалася, що «Усмішка Тимоші» – це Божий дизайн, який Він Сам звершить тут, на землі. Це – остання глава книги «Історія однієї Душі». Бо наступна книга буде про те, як Бог збудував в Україні Християнську онкоклініку для діток з раком крові.
«Дуже часто розмовляю з Богом про лікарню. Запитую, кому дзвонити далі, з ким зустрічатися, кому відкриватися, а кому не дуже. Кого Він бачить у команді. З ким мати справу, а з ким – ні.
Читаючи Біблію, бачу чудесні історії, де Бог брав простих людей і творив через ниx непрості речі. Якби ці люди жили зараз, можливо, ми б навіть не звернули на них уваги… Хтось із них був заїкою, хтось пастухом, хтось сином жінки із сумнівною репутацією. Таке відчуття, що Бог навмисне вибирав вразливих, малозначущих людей, щоб був прославлений Він повною мірою. Та ключове слово у всіх цих героїв – ВИБРАВ. БОГ ВИБРАВ. Тобто Мудрий, Усемогутній, Усезнаючий Бог, шукав, дивився і ВИБРАВ людей по Своєму серцю, щоб звершити через них Свою волю. І всім цим героям Бог обов’язково говорив про те, що вони ВИБРАНІ Ним, для Його справи.
Усвідомлюючи всю свою неспроможність, одного ранку стала перед Ним і слізно просила, щоб сказав мені, чи ВИБРАНА я Ним…
Дух: Не хочу рухатися без Тебе! Без Твого ВИБРАННЯ. Не хочу робити свої справи і потуги, хочу робити Твої справи! Це Твоя Мрія?
Плоть: Та перестань! Тебе? Вибрав? Хіба ти достойна?
Дух: Так! Я – недостойна! І не претендую на достойність! У мене ні досвіду, ні зв’язків, немає на що обпертися! Тільки Ти! У мене є тільки Ти! Я довіряю Тобі! Ні кроку не хочу ступити без Твого помазання (людей, яких Бог вибирав, зазвичай помазували єлеєм, це було символом їх вибрання і свідчило про те, що Бог із ними)! Господи, скажи, це Ти? Ти, Великий Бог, ВИБИРАЄШ маленьку мене?!
ДУХ СВЯТИЙ: Тіма – твоє помазання.
Дух: Що це означає?
ДУХ СВЯТИЙ: Це означає, що ТИ була ВИБРАНА для того, щоб Тіма народився у вашій сім’ї, прожив прекрасне життя, і пішов на Небеса. Тіма – твоє помазання. Цей маленький хлопчик – свідчення твого ВИБРАННЯ. Я ВИБРАВ ТЕБЕ.
Дух:…
Плоть:…
Після цієї визначної розмови з Богом усі сумніви розвіялись. Звісно, плоть, диявол, злі люди ще підкидають якісь перепони в мою свідомість, та в присутності Божій усе зло втрачає силу… Усвідомлення того, Хто йде переді мною, розганяє усякий страх. Сприймаю будівництво лікарні як Божий дизайн і Його Проєкт. А Він завжди завершує те, що почав. Просто стою збоку і спостерігаю за Його роботою! І молюся, молюся, молюся!
Чи обирала долю? Ні. Чи обирала, щоб синочок захворів і пішов на Небеса? Ні. Чи обирала посвятити своє життя допомозі хворим діткам? Ні. Та хіба ми обираємо Життя? Життя обирає нас. А я обираю ЖИТИ.»

Siehe auch

Бог. Я. Поклик. День 13
День 13 Бог. ❤️ Він бачить. Яке ж це щастя - Він бачить! Він свідок усіх розмов, настроїв, мотивів і...
Бог. Я. Поклик. День 12
День 12 Бог. ❤️ Він вміє прощати. Його прощення - без докорів і згадок. У Його погляді не побачиш і...
Бог. Я. Поклик. День 11
День 11 Бог. ❤️ Він бачить у тобі людину. Він бачить у тобі особистість. Він дуже поважає твою гідність. Він...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu