loader

Бог. Я. Поклик. День 21

Dez
21

День 21

Бог. ❤️

Бога легко не помітити. Часто – Він невидимий. Всесильний, Незбагненний, Всемогутній, але не помітний. Людині очима важко побачити. Його можеш побачити тільки вірою. Його добрі очі, проникливий погляд, ніжні обійми, зціляючий голос можеш побачити тільки вірою. Тільки очима духовними. Буває, людина абсолютно здорова, але відчуваєш, що незряча і нечуюча. Буває, ошатні регалії не прикривають пустоту. Так буває… Але не з людьми, хто черпає себе в Ньому! Хто бере Його руку і йде вперед! Хто стрибає, немов зі скелі, але точно знає, що прямісінько в Його зігріваючі, сильні, надійні Руки! Як не помітити Всюдиприсутнього? Як не захотіти бути з Єдиним Спасаючим? Він не примушує! Він надто поважає твою волю, бо Він – творець Свободи! Він тебе чекає! Це стало ясно ще тоді, коли хрест Христів тихо кричав на усю Вселенну: «Я тут заради тебе! Прийди до Мене. Я відпущу тебе на Свободу. Ти станеш істинно вільною! Я люблю тебе, людино!..»

Можна святкувати Різдво. Але не помітити Іменинника Ісуса. Можна прожити життя, нарікаючи: «А де ж був той Бог?..»

А ти озирнись. Ти помолись. Ти зупинись і запроси Його стати видимим, зримим у тобі. Запроси Його в себе. В свою стомлену Душу! Він, хоч інколи і непомітний, але присутній. Деякі люди покажуть тобі Його. Просто приглядайся! Ти зможеш, якщо повіриш! Ти зможеш стати ліпшим другом, улюбленим дитям, любов‘ю всього життя нашого Прекрасного Єдиного Спасителя Бога Отця, Сина і Духа Святого!

 

Я. ❤️

У мені живе революціонерка. Жила на Майдані. Вірю, що Бог людині багато довірив! Тільки б не нехтувати гідністю і свободою! Зі мною дуже незручно. Не люблю систему. І дуже її відчуваю. Ніяк не втисну себе в звичні рамки.

Люблю Бога!

Мені шкода, коли людина прекрасний Божий дар – життя – топче своїми ж ногами, вчинками, відношенням, словами. Інколи Бог веде туди, куди зовсім не планувала. І там абсолютно щаслива. Розумію біль. Бог навчив його розуміти. Часто плачу. В основному – в Його присутності. Зворушує Його краса. Не люблю, коли хтось вважає себе вищим/кращим/вагомішим, ніж інші. Коли заходжу в будь-яку установу, усвідомлюю, що переді мною просто людина, яку Бог дуже любить. Не люблю, коли сперечаються про Бога, чи про Біблію. Мрію, що лікарня «Усмішка Тимоші» ніколи не стане мертвою системою, суть якої – бізнес. «Усмішка Тимоші» – це місце, де людина є найвищою цінністю. Де життя і гідність наповнюють кожен квадратний метр. Де ми кожному покажемо Бога. Де ми станемо Його руками, ногами, вустами. Де Дух Святий огортатиме через нас кожну Душу!

 

Поклик. ❤️

Ми просто не маємо права змиритися з тим, що відбувається в деяких державних закладах медицини. Ми не маємо права не зважати на приниження гідності, неетичне відношення і на відсутність ліків… Ми просто ПОКЛИКАНІ змінювати! Знаю, що є хороші і добрі! Особисто знаю таких. Але так шкода, що через систему руки в них зв’язані. Не можу з цим погодитись, піти на таке, змиритись і не помічати. Бог проти зла у всякому його прояві! Тому й пішла за Ним у Проєкт «Усмішка Тимоші». Він знав, кого послати в лікарні трьох країн світу. Він знав, що потрібно пережити мамі, щоб нарешті відважитись піти проти течії. Він знав… Бог все знав… Певно, тому і покликав мене… Бо знав, як не можу змиритися з таким положенням речей… І Він не змиряється! Тому – я тут… Стань поруч, якщо і тобі не байдуже!

Siehe auch

Бог. Я. Поклик. День 20
День 20 Бог. ❤️ Він не залишить. Навіть якщо всі відвернулися, якщо самотність огорнула Душу - з Ним у тебе...
Бог. Я. Поклик. День 19
День 19 Бог. ❤️ Бог любить радість! І дуже часто посміхається. Він - щасливий, і Творець істинного щастя! Задоволення -...
Бог. Я. Поклик. День 18
День 18. Бог. ❤️ Бог не такий, як ми… Він - не система. Він звільняє від потреби догоджати людям. Він...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu