loader

Ми - на першому молитовному сніданку медиків-християн

Dez
30

Ще однією важливою подією в грудні була поїздка в Київ на Перший молитовний сніданок медиків-християн. Там побачила, скільки багато є медиків, яким небайдужий стан національної медицини. Познайомилася із Василем Стрілкою, який приймає безпосередню участь у законотворенні. І ще багато цікавих візитівок-контактів з’явилося після цього заходу.

Звичайно, поїздку в Київ використала „на повну“, і зустрілася з кількома важливими людьми, з якими до цього спілкувалася тільки онлайн.

Павло Давидюк очолює місію „Світло на Сході“, а також – є пастором Церкви „Дім Архітектора“. Вірю, що цю зустріч запланував Сам Господь! Бо контакт Павла Він подарував ще під час поїздки у Німеччину! Тільки уявіть, як Господь переплітає обставини, щоб у потрібний час зустрітися з потрібними людьми. Коли Павлу розповіла нашу історію, то перше, що він запитав: „Зараз ти зі мною говориш як з пастором, чи як з директором Місії?“ На що відверто відповіла: „Навіть не знала, що Ви – пастор!“ У результаті, отримала запрошення відвідати київську Церкву „Дім Архітектора“ 30 січня 2022 року – це як від пастора. А як від директора Місії – забезпечення нашої лікарняної бібліотеки хорошою християнською літературою! Алілуя!

Люблю, коли Бог розширює коло знайомств! Люблю, коли Господь наповнює Серця людей бажанням долучитися до „Усмішки Тимоші“. Алілуя!

Також у цій поїздці побачила наживо Іру Барік – блогерку, яка, почувши нашу Історію, зробила все можливе, щоб поширити інфо про будівництво Онкоклініки. Близько 500 людей доєдналося до наших соціальних сторінок після її благодійного марафону для „Усмішки Тимоші“.

Господь різних людей долучає до Проєкту! Та нас об‘єднує одне – бажання допомогти, бажання подарувати надію!

 

www.timoshas-smile.com

 

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

 

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

 

5169 3305 2239 4722

Siehe auch

Про ще одне Боже чудо
Ще одним Божим чудом не можу не поділитися з вами! В останній понеділок жовтня мене запросили на зустріч християн-підприємців, яка...
Фотовиставка для "Усмішки Тимоші"
Сьогодні відбулося ще одне міроприємство для «Усмішки Тимоші». Благодійна фотовиставка-ярмарок «Хто рівний Тобі, Боже?» Про цю ідею фотограф Іван Мулик...
Плідний грудень
Хочу розповісти про плідний грудень, який подарував нам Господь. Тому в наступних дописах висвітлю деякі особливі події, які неодмінно повинні...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu