loader

Перший евакуаційний автобус

Mrz
08

Рівно рік тому, 7 березня, з Рівного вирушив перший евакуаційний автобус, який організував Християнський благодійний фонд «Усмішка Тимоші». Прямував він до містечка Монца (Італія). В ньому було 15 онкохворих діточок з різних куточків України, з різних медичних закладів. Разом з батьками, братиками і сестричками усіх пасажирів було 45. Уважно прогляньте це відео, і подумки, будь ласонька, помоліться за діточок.

Кожна евакуація це праця в чотирьох сферах. За першу відповідаєте ви. Інформаційний простір. Ви поширювати, радили, жертвували. І коли батьки наважуються нам подзвонити, починається друга сфера збір інформації, подача документів у клініки, формування списків, дозволів, пошук виїзних водіїв, транспортного засобу, житла в Рівному, щоб дочекатися автобуса (деякі сім‘ї жили у нас вдома, деякі в адміністратора Тані, та більшість сімей гостинно прийняла і обігріла Церква «Преображення» дякуємо!) А ще важливою складовою був доїзд до Рівного з різних куточків України. До прикладу, коли з ОХМАТДИТу (Київ) вивозили діток, то блокпост був обстріляний ворогом за 15 хвилин до переїзду наших діточок із водієм.

Паралельно з цими процесами відбувається третій. Підготовка до гостинної зустрічі діток в Італії. Житло, та сім’ї, які приймуть до себе. Щоб усе було продумано і правильно.
І четверта сфера це дорога. Це завжди робота координатора і медсестричок забезпечити комфорт.

Пам’ятаю, що в цьому першому автобусі був хлопчик, який ледь не помер у дорозі. Тепер він здоровенький повернувся в Україну. Дивлюся це відео зі слізьми на очах кілька з пасажирів уже здоровенькі вдома, в Україні! Дехто одужали, але залишилися поки в Італії.
Це було вперше для нас евакуація. Але ми, з Божою допомогою, справилися! Бо ця історія не про нас! А про Нього, про Його чудеса і перемоги! Це сила ЖИТИ НЕ ПРО СЕБЕ, коли навколо тяжкі обставини. Це сила ЖИТИ НЕ ПРО СЕБЕ, коли навколо все добре. І щоб світ навколо нас став кращим ЖІВІМО НЕ ПРО СЕБЕ!

Siehe auch

Батьки з неймовірними серцями!
У Клініці ми приділятимемо особливу увагу батькам наших пацієнтів. Це люди із сильною та красивою Душею. Їхня віра здатна робити...
Бліц-інтерв'ю з Тетяною Іванюк, адміністратором Благодійного Фонду "Усмішка Тимоші"
Сьогодні в рубриці "Команда "Усмішки Тимоші" ми познайомимося з адміністратором Фонду Тетяною ІВАНЮК. Невтомна трудівниця, відповідальна людина і щира співрозмовниця...
Історія про велику допомогу маленькими справами
Маленькі вчинки великих сердець здатні змінювати людські долі.  У цьому ми нещодавно переконалися. Здавалося б, звичайний репост — дрібниця, яка...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu