loader

Про необмеженість

Aug
25

30 липня, 2021

Бог створив життя. Він створив його прекрасним у всіх його проявах. Бог помістив нас в обставини, тіло, клімат, сім‘ю. І сказав: „ЖИВИ!“. Як це – ЖИТИ? Як це – бути щасливим?

Вчора була в таборі для нечуючих людей. І хоч мене запросили туди „послужити“, „підбадьорити“, „розповісти життєву історію“… Та ці люди (біля яких так тихо…) цілий день „служили“ мені. Щось відбулося в моїй свідомості сьогодні. Побачила ще одну грань ЖИТТЯ. Усміхнені, добрі, компанійські – ЖИВІ. Навіть якщо повна тиша навколо! ЖИВІ!

Цього разу, коли розповідала про наш проєкт будівництва лікарні, то не зробила жодного натяку на збір фінансів. Навіть скриньки не було. Яким же ж було моє здивування, коли на своїй мові люди почали запитувати, як долучитися до Проєкту. Один чоловік жестами розповів, що він художник. Готовий зробити благодійну виставку. І почали казати люди, що хочуть стати частиною такого благословенного Діла.

І ось тут мої думки про ОБМЕЖЕНІСТЬ почали плавитись. Не в умінні говорити – моя НЕОБМЕЖЕНІСТЬ. Бо знаю таких чуючих, що їм „пальця в рот не клади“.

Моя ОБМЕЖЕНІСТЬ, чи НЕОБМЕЖЕНІСТЬ витікає з серця, з середини.

Наповнене Духом Святим серце несе ЖИТТЯ усім навколо. ЖИВЕ серце несе ЖИТТЯ. Мене не обмежує величина мого будинку. Якщо люблю людей, то завжди людно поруч. Мене не обмежує величина транспорту, чи ціна на пальне. Якщо цінно, то обов’язково підвезу. Люди обмежені завжди хочуть звалити свою обмеженість на сусіда.

Та сьогодні стала свідком такої прекрасної НЕОБМЕЖЕНОСТІ!

Господи, будь ласка, дай бути СЕРЦЕМ ЖИВОЮ. СЕРЦЕМ НЕОБМЕЖЕНОЮ. СЕРЦЕМ БАГАТОЮ. Багатою Тобою.

Живе серце = необмежене серце.

Дякую, дорогі нечуючі друзі, що вчили мене сьогодні.

Дякую, Господи, за ЖИТТЯ прекрасне!

Siehe auch

Так не повинно бути...
18 липня, 2021 Відчувала, що народиться допис. Бо те, що пережили сьогодні, просто не в силі тримати всередині. Декілька відважних...
Нас чекають в Німеччині
12 липня, 2021 Зовсім недавно мені подзвонила дівчина Марта. І розповіла, що довго спостерігає за нашою Історією. І хоче приєднатися...
Бог розширює горизонти
9 липня, 2021 В нашому проєкті будівництва лікарні Бог дуже розширяє горизонти. Майже щодня - знайомство з особливими людьми. Ціла...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu