loader

Різдвяний подарунок

Jan
03

А у мене для вас Різдвяний подарунок!

Такий красивий і радісний! Чи може війна змінити плани робити добро та допомагати онкохворим діткам? Ні! Тому, попри війну ми щодня працюємо над тим, щоб по закінченню збудувати першу в Україні Християнську онкоклініку для діток. І сьогодні, частково (на стадії розробки), ми можемо побачити, як вона виглядатиме в майбутньому! Ви ж розумієте, що Господь уже її бачить? Саме тому архітектори її спроектували саме такою! Поруч ви побачите будівлю (білого кольору) – це будиночки, де зможуть проживати батьки з хворими дітками. А з іншого боку – корпус другої черги будівництва (бо спочатку ми збудуємо клініку, де лікуватимуться дітки з раком крові, а потім уже і для лікування усіх видів раку).

За тиждень до війни (18 лютого 2022) на сесії Гощанської селищної ради (в цій громаді і буде лікарня) містобудівна документація з детальним планом території була затверджена. Це був перший важливий етап.
На останній цьогорічній сесії Гощанської селищної ради (грудень 2022) депутати дали дозвіл на розроблення проєкту землеустрою для зміни цільового призначення земельної ділянки. Згодом її можна буде виставляти на аукціон.

А потім – аукціон.
І Фонд «Усмішка Тимоші» зможе стати власниками земельної ділянки. Попередня оцінка – 120 тисяч доларів (приблизно стільки коштує лікування ОДНІЄЇ онкохворої дитиночки за кордоном). Дорого? Дешево? Реально.

І коли думаєш про сотні українських діток, які будуть лікуватися в нашій лікарні, то ці цифри стають незначними. А коли поруч стільки добрих друзів, то взагалі руки підіймаються! Отож, ВІДКРИВАЄМО НОВОРІЧНИЙ ЗБІР ДЛЯ КУПІВЛІ ЗЕМЛІ.

Ще не знали, що подарувати на Різдво, чи Новий Рік для своєї Душі? Пожертва – це найкращі дивіденди для серця! І через місяці два (вже не можу дочекатися), напишу: «Дякую, любі, земля – наша! Наступний крок – надання містобудівних умов та обмежень для виготовлення проєктної документації з подальшим отриманням дозволу на будівництво.»

І хай Бога буде видно у всьому процесі будівництва лікарні!

Уже бачу ваше запитання: «А війна?» Вона обов’язково закінчиться нашою перемогою! Вірите? Наша команда – так! Але дітки, нажаль, не перестануть воювати з раком… Тому і робимо все можливе, щоб після війни ми вже не шукали можливості лікуватися нашим діткам за кордоном! Україна відродиться, а з нею, вірю, і підхід до лікування онкологічних захворювань.

Ти з нами?

Реквізити Християнського благодійного фонду «Усмішка Тимоші»:

Посилання на миттєвий платіж (банка Монобанку):

https://send.monobank.ua/jar/2jSVJ9SeVu

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок:
UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

www.timoshas-smile.org

Siehe auch

Робімо добро, поки є час
На моєму годиннику висвітлилося нагадування. Переліт до Генуї, завтра вранці. Він призначався не для мене, а для молодого 18-річного онкопацієнта...
Історія Алісочки із Запоріжжя
Я всім серцем полюбила сім‘ю, про яку сьогодні розповім. Вони з Запоріжжя. Рак - це завжди переміна планів, життя і...
Історія Дмитрика з Рівного
До нас звертаються батьки діток з різними діагнозами. І біль за хвору дитиноньку просто не полишає серце. Розумію, що нереально...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu