loader

Важливі комунікації

Okt
15

11 жовтня, 2021

Сьогодні мали благословенну зустріч із головою бюджетної комісії Обласної ради – Ясенюком Ігорем Євгеновичем. Мені дуже подобаються довгі паузи між моїм проханням/питанням і відповіддю співрозмовника. Це означає, що саме в ці хвилини в розумі, серці, Душі кожного з учасників діалогу відбувається невидимий процес, яким керує Сам Господь.

Тому не боюся відмов, недовіри і неуваги (хоча, відверто скажу – це ну дуууууже неприємна річ). Але сьогодні не було ні відмов, ні неуваги. Ігор Євгенович висловив свою довіру і підтримку. Вималювалися детальні кроки співпраці. Дякуємо Вам, дякуємо Богу!

Отож, любий читачу, коли ми постукаємо до тебе в кабінет, чи месенджер, чи в серце, то зроби паузу. Не відмовляй одразу. Не думай, що ми прийшли по гроші, чи щоб обманути тебе. Просто зроби паузу. Подумай. Проаналізуй почуте. Дай Богу проговорити до твого серця. Не роби передчасні висновки.

Вірю, що коли Клініка «Усмішка Тимоші» запрацює, то усі ті, хто зараз так скептично і презирливо відмовляв у співпраці – усе зрозуміють. І самі вже запросять нас до себе в кабінет, сцену, серце, Душу.

Люди, не будьмо байдужі! Разом – ми сила!

Siehe auch

БО ЦЕ ТОГО ВАРТЕ
Рівно рік тому, 11 жовтня, відбулося «Свято Життя» в пам’ять про нашого Тімошу. Саме в цей день ми розповіли усьому...
Готуємо благодійниий навчальний марафон в інстаграмі
Господь воістину розширює наші кордони! І робить це такими шляхами, про які навіть і подумати не могли! У вересні мала...
Про невипадкові випадковості
Сьогоднішній візит в патрульну поліцію - це наслідок низки дивно переплетених подій. Почалося все з Дня народження Фонду «Усмішка Тимоші»....
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu