loader

Земля, де побудуємо лікарню

Aug
23

19 березня, 2021

Привіт, любі! Сьогодні відбулася особлива зустріч, після якої можу із сміливістю показати вам усю красу місця, де буде збудована наша лікарня.

Ми зустрічалися із заступником голови Гощанської ОТГ, юристом, землевпорядником, архітекторкою, головою села. Мені подобається рухатися вперед поруч з людьми, які розділяють наше бачення.

Повірте, не після усіх зустрічей і розмов ми з Юрою повертаємося такі натхненні. Та сьогодні Бог особливо благословив нас! Кожен громадянин України відчуває потребу в гідному відношенні. Кожен християнин відчуває потребу вкладати своє життя у Вічні цінності.

Ми сьогодні розглядали реальні варіанти пришвидшення будівництва лікарні. Наразі оформляємо документи на землю. А це, виявляється, дууууже повільний процес.

Але, розумію, що Сам Бог керує строками. І тільки Він здатен так готувати дорогу для здійснення Його планів.

Одне зрозуміла, що спочатку Бог відкриває «Що?». А згодом, поволі починає Сам реалізовувати «Як?». Часто, коли усвідомлюю Боже «Що?», то аж захоплює дух, і в смирінні схиляюся перед Ним, усвідомлюючи, що і гадки не маю «Як?» І саме тут, коли моя логіка і спроможність закінчуються, починають ставатися неймовірні Божі чудеса. Бог посилає потрібних людей у потрібний час. Бог розположує серця тих, кого ми особисто навіть не знаємо. І всі ці чудеса – вони виходять за рамки мого розуміння і мислення.

Отож, Господь знайшов одну непримітну сімейку, в серце якої вложив Своє «Що?», а вже через усіх вас, наші любі, Він звершує Своє «Як?»

Чи є для Бога щось неможливе?

P.S. На моєму каналі в Ютуб «Познаём Бога» це відео є з російськими, німецькими, англійськими титрами.

Щоб більше з нас змогли приєднатися до Божого «Як?»

Зробити пожертвування ви можете на сторінці „Пожертвувати“ (https://timoshas-smile.com/donate/).

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

Siehe auch

У Бога не має випадковостей!
11 березня, 2021 Сьогодні ще один прекрасний день! І ми стали ще ближче до звершення нашого Проєкту! Бог щодня посилає...
Бог приєднує людей до Проєкту
8 березня, 2021 О, дорогі друзі! Як мені подобається наш Бог! Як люблю бути в тому ділі, яке Він направляє....
Наш лютий, 2021
1 березня, 2021 Наш лютий, 2021. Дуже люблю перше число місяця. Це означає, що пора переглянути, в якому напрямку прожила...
Betrachten Alle Nachrichten

Wir sind auf Instagram

Mehr erfahren
beim Instagram

Abonnieren Sie den E-Mail-Newsletter

Möchten Sie Neuigkeiten per E-Mail erhalten? Fügen Sie Ihre E-Mail zu unserem Newsletter hinzu