loader

Бог розширяє наші кордони

Ago
17

18 лютого, 2021

Просто розповім вам про три вчорашні події. Про те, як Господь розширяє наші кордони і у різних куточках нашої країни та світу запалює серця людей, і вони приєднуються до нашого Проєкту.

Подзвонила жінка Валя (Сарни). Вона бореться з раком. На останню хіміотерапію вона мала витратити солідну суму. Та їй дали ці ліки безкоштовно. Вона дзвонить і плаче: «Бог прийшов до мене. Я це відчувала. Він розповів мені про Ваш Проєкт. Ці гроші не хочу витратити на «шмотки», чи смаколики. Віддаю їх на будівництво лікарні. Бо сама стикнулася з лікуванням…»

У такі моменти хочеться обійняти цю Душу, яка віддає не від надлишку. І починаю її відмовляти: «Давайте, Ви повністю одужаєте, а тоді віддасте кошти?». На що вона категорично відповіла: «Ні! Це моє бажання!». Скажіть, як не вірити, що лікарні бути? Як з такими людьми навколо можна хоч допустити думку, що для Бога є щось неможливе?

Вчора був День народження у християнського дитячого садочка «Перші кроки» (м. Рівне). І вони вирішили теж перерахувати подарунок для «Усмішки Тимоші». Дякуємо!

А завершив день дзвінок із однієї європейської країни. Чоловік Руслан розповів, що Бог поклав йому на серце організувати українську діаспору в тій країні, щоб допомогти БУТИ лікарні. Не просто фінансами, а дороговартісною медтехнікою. Все записала. Поки з ним розмовляла, разів з 10 очі наповнювалися сльозами, а серце вдячністю і прославленням нашого Всемогутнього Бога, Який посилає в наш Проєкт особливих людей, з різною національністю, статками, вміннями, але їх об’єднує таке велике Серце! Дякую, вам, люди! Дякую, Господи, що живу серед Людей!

Зробити пожертвування ви можете на сторінці «Пожертвувати» (https://timoshas-smile.com/donate/)

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

Ver también

Народження служіння «Мами Ангелів»
15 лютого, 2021 Друууузі! Який неймовірний день був учора! Дякую! Було два сценарії, щоб прожити земний День народження небесного хлопчика....
Анголи для анголів
6 лютого, 2021 Друзі! Дорогі друзі! Сьогодні дуже особливий день! При одній думці про це, серце завмирає від того, які...
Дві найголовніші дати
4 лютого, 2021 Кожен з нас має дві ВЕЛИКІ ДАТИ: народження і смерті. А між цими ДАТАМИ - безліч маленьких...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín