loader

Бог. Я. Поклик. День 18

Dic
19

День 18.

Бог. ❤️

Бог не такий, як ми… Він – не система. Він звільняє від потреби догоджати людям. Він не намагається втиснути в рамки, обмеження, чи правила. Він ніколи не «про релігію». Він любить свободу і створює навколо тебе її. Свободу вибору, слова, волі – Бог ніколи насильно не підкорює. Він дає вибір. Ми вільні вибирати… «ХОЧУ» – про Нього. «Треба» – ні. Він завжди веде Душу далі за «треба». Він бачить серце. І коли ти дозволиш, не будеш боятися перемін – Він обов’язково приведе тебе до «ХОЧУ». ХОЧУ бути з Тобою. ХОЧУ чути Тебе. ХОЧУ віддатися Тобі до глибини кожного капілярчика думок. ХОЧУ говорити про Тебе, та навіть мріяти ХОЧУ про Тебе. ХОЧУ любити Тебе думками і ділами. ХОЧУ йти за Тобою. ХОЧУ гори разом з Тобою перевертати!

Ти станеш істинно щасливим, коли кожне «треба» Дух Святий перетворить у «ХОЧУ». Бо «треба» – ніколи не про Бога. «Треба» – про систему і організацію. І яким би це «треба» не здавалося б святим, та воно – мимо цілі. Бо «треба» – мимо Божого Серця. Яке невпинно кличе тебе до «ХОЧУ»!

 

Я. ❤️

Мій улюблений колір – голубий. Маю вищу освіту. Дуже люблю кермувати авто. Найбільшим досягненням вважаю – бути мамою трьох. Не люблю сперечатися. Дуже рідко мене хтось може переконати в протилежному. Якщо я мовчу, не означає, що я погоджуюсь. Просто співрозмовників теж не переконати – то для чого починати суперечку? Люблю викладати дорослим людям. Дав мені Бог дар вчителя. Люблю посміхатися. Люблю гарні запитання. Найбільше в людях ціную людяність і честь. Люблю Бога. ХОЧУ бути з Ним тут і там, у Небі.

 

Поклик. ❤️

«Усмішка Тимоші» народилася в болі. В кожного новонародженого є мама, яка виносила, виплекала, вигодувала. Так і з баченням. Воно, немов дитя, було зачате, народилося і успішно розвивається під пильним Божим наглядом. Цікаву річ сказав мені лікар Клаус Йон, який побудував клініку в Перу: «Юля, коли ти збудуєш клініку, коли багато діток буде поліковано, коли все буде налаштовано – ти навіть не уявляєш, скільки з‘явиться охочих впливати на твої рішення. Залиш назавжди за собою право казати останнє слово!» Ви знаєте, він – перший, хто сказав мені про це. Така дивна, не звична, і правдива порада. Дякую йому за відвертість. Дякую Богу за ведення. Є рішення, які приймати нелегко. Є зустрічі, після яких нудить, і ти не можеш повірити, що люди на таке здатні… Але! Якщо Бог зачав «Усмішку Тимоші», якщо Він дозволив народитися цій Мрії через життя і смерть нашого Тімошки, якщо Він веде, благословляє і напраляє, то ЛІКАРНІ БУТИ! Бо це – не моя справа, а Його! Піднімаю перед Ним руки і усвідомлюю усю свою особисту неспроможність… Але Бог щоразу піднімає мої руки і лице, і веде, веде, веде!

Слава Йому!

Стань поруч! Щоб допомогти лікарні БУТИ!

Ver también

Бог. Я. Поклик. День 17
День 17 Бог. ❤️ Він переповнює! Коли Він виливається в твоє Серце, то ніколи Себе не шкодує! Він просто є...
Бог. Я. Поклик. День 16
День 16 Бог. ❤️ Бог неймовірно могутній! Його стихії - це те, перед чим не встоїть людина. Вогонь, вода, мороз,...
Бог. Я. Поклик. День 15
День 15 Бог. ❤️ Бог дуже змістовний. Все, що Він робить, говорить, чи думає - наповнене глибоким змістом. Повнота приходить...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín