loader

Бог. Я. Поклик. День 13

Dic
14

День 13
Бог. ❤️
Він бачить. Яке ж це щастя – Він бачить! Він свідок усіх розмов, настроїв, мотивів і думок. Йому нічого доводити не потрібно, адже Він все бачить. Пояснювати, оправдовуватись, вигадувати – немає сенсу. Він бачить твоє смиріння, твою праведність, намагання, старання. Він знає твою правду. Він бачить те, що інші не помічають. Він бачив смиріння Марії, тому довірив їй Ісуса. І, можливо, у людей були інші кандидатури для ролі Матері Ісуса, та Він бачив Марію. Не на сцені. А вдома, в побуті, всередині.
Він бачить усе твоє служіння, усі твої старання. Усі молитви, сльози, усю посвяту – Він знає! І коли уважно прислухатися, Він хвалить тебе! Він не очікує більшого. Він усміхається і каже: «Молодеееець!»
Він бачить втому і причини. Він відчуває усе. Пишеться, Там все пишеться. Чується, Там все чується.
Бог дивиться не для того, щоб підловити, а щоб зрозуміти. Він дуже любить і цінує тебе, хоч і знає так близько, як ніхто інший. Не очікуй похвали за твоє добро, бо нерідко за все отримаєш лиш осуд від оточуючих. Але Він – не ми. Продовжуй йти в Його напрямку! Навіть якщо ніхто не помітить! Він – високо цінить тебе! Продовжуй обирати шлях до Нього, методи Його, Його місію. Що б не говорили оточуючі, якщо Він бачить тебе і кличе – ризикуй! Бо ніхто не може тобі довірити стільки, скільки Бог довіряє. Бо Він знає і бачить тебе повністю! Це ж чудово, правда?

Я. ❤️
За фахом я книгознавець. На п’ятому курсі університету одружилася. А далі – на 10 років поринула в декретну відпустку. Якось так повелося, що Юра забезпечував сім’ю, а я – з дітками вдома. Вони не відвідували садочок. І я насолоджувалась материнством. Але материнство ніколи не заважало бути корисною оточуючим. Так і росли мої діти між людьми, із соціально активною мамою. Коли Тімоша пішов жити на Небо, а ми повернулися в Україну, то все дуже змінилося. Мрія збудувати Клініку для дітей України набирала оберти, і так, зовсім незаплановано і неочікувано, Бог подарував мені перше офіційне місце роботи. Отож, очолювати Християнський благодійний Фонд «Усмішка Тимоші» – це посада, до якої Господь готував і формував мене 33 роки! «Якщо ти хочеш мати те, що ніколи не мав, то почни робити те, що ніколи не робив» – каже Авраам Байбл. Господь довірив Мрію, яка набагато більша за мене! Він вчить робити те, що навіть і не уявляла, що таке можливо! Бог веде! Бог керує! Вчуся, читаю, слухаю, раджуся, молюся, молюся, молюся. І хочу підбадьорити тебе, дорога Душа! Бог бачить тебе! Він знає тебе! Він формує тебе! Будь вірною Йому, навіть якщо ніхто не бачить! І навіть якщо ніхто не помітить, і не похвалить! Бог любить таких! Бог обов’язково приведе тебе туди, де твоє місце призначення!

Поклик. ❤️
«Усмішка Тимоші» – це Божа справа, яку Він довірив звершувати тут, на землі. Сьогодні вранці Дух Святий нагадав мені біблійну історію, коли Мойсей послав 12 розвідників оглянути ОБІЦЯНУ БОГОМ землю. Двоє з них, коли побачили ті землі, сказали: «Бог дає нам великі можливості! Ця земля – прекрасна!» А інші десять(!!!) сказали: «О ні! Це не великі можливості, це – великі проблеми. Краще туди і носа не сунути!»
Як ви думаєте, кого послухався народ? Двох, чи десятьох? Бачили одну й ту ж землю, але одні бачили Божі великі можливості, а інші – великі проблеми. До речі, ТІЛЬКИ ці двоє, які довіряли Богу і Його поклику, увійшли в ОБІЦЯНУ землю. Така історія… Бачу навколо людей двох категорій: які вірять (ні, не мені, а Богу), і не вірять (вони називають себе реалістами, скептиками, практиками). Божий план звершує Сам Бог. А я хочу бути однією з тих двох, які увійдуть в ОБІЦЯНУ Богом землю. А ти? Зі мною?


Warning: Undefined array key "id" in /home/sankoyu/timoshas-smile.org/www/wp-content/themes/timosha/templates/page-builder/panel-gallery.php on line 4

Warning: Undefined array key "title" in /home/sankoyu/timoshas-smile.org/www/wp-content/themes/timosha/templates/page-builder/panel-gallery.php on line 7

Warning: Undefined array key "subtitle" in /home/sankoyu/timoshas-smile.org/www/wp-content/themes/timosha/templates/page-builder/panel-gallery.php on line 8

Ver también

Бог. Я. Поклик. День 12
День 12 Бог. ❤️ Він вміє прощати. Його прощення - без докорів і згадок. У Його погляді не побачиш і...
Бог. Я. Поклик. День 11
День 11 Бог. ❤️ Він бачить у тобі людину. Він бачить у тобі особистість. Він дуже поважає твою гідність. Він...
Бог. Я. Поклик. День 10
День 10 Бог. ❤️ Він ідеальний! Рух Його думок, слова, характер, погляд, відношення - все у Нього ідеальне! Чи існує...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín