loader

Дивлячись на Бога, йдемо далі!

Jul
30

28 листопада, 2020

Привіт, дорогі! Яке ж насичене життя в нас почалося! Якщо довго не пишу, не хвилюйтеся, а просто продовжуйте молитися і підтримувати наше служіння.

Господь стільки чудес творить навколо! Кожне, яке трапляється з нами – це Божий дотик, який залишає в житті і в серці неймовірно приємний глибокий слід. Думаю, треба починати писати книгу «Історія однієї Мрії»!

Хочу з радістю сповістити, що в нас уже є два лікарі, які погодилися працювати в нашій клініці. Наші шляхи перетнулися чудесними Божим проведінням! Вони шукали нас, а ми шукали їх. Скажу вам, коли стаєш свідком таких Небесних «співпадінь», то неабияк відчуваєш Його ведення!

Зараз ми зустрічаємося з багатьма людьми: політики, бізнесмени, лікарі, волонтери, архітектори, юристи. А дзвінків отримуємо ще більше. Кожну зустріч ми приносимо в молитві до Бога. Просимо захисту і людей добрих намірів. Моліться і ви про це.

На минулому тижні з архітекторами затвердили план нашої лікарні. А відео нашої землі – просто прекрасне! Ще трішки, і зможу вам його показати.

Цікаву річ спостерігаю: усі, хто має дотик до нашого Проєкту, – це особливі люди. Дуже добрі і справжні. Це Душі, які Сам Господь готував до зустрічі з Його Місією.

Звісно, трапляються на шляху очі, які не вірять, насміхаються, чи роблять вигляд, що не помічають. Але не без цього! Значить для таких людей Бог приготував іншу Місію.

Тому дивлячись на Нього, тільки в Його очі і Серце, йдемо далі, крок за кроком, до здійснення Божих задумів тут, на землі.

Дякую, що ви з нами на цьому шляху! Якби не ваша підтримка і молитви –  то «один у полі не воїн!»

Розповідайте про наш Проєкт друзям, і друзям друзів! Хай багато людей долучаться до будівництва Християнського центру медичної допомоги і опіки для діток з лейкемією.

 

Ver también

Маленькі Герої
12 листопада, 2020 Привіт, дорогі! Ось так львівські школярі робили ярмарку для будівництва нашої лікарні! Герої! Вчитель розповідала, що кожен...
Дві чудові новини!
2 листопада 2020 Привіт, дорогі! У мене чудова новина! Навіть дві!!! 1. У нас уже є земля!!! Ми довго її...
Бог творить Свої чудеса через людей!
25 жовтня 2020 Привіт, друзі! У цього молодого чоловіка сьогодні День народження! Це наш старший син Данік! Йому вже 11!...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín