loader

Бог посилає професіоналів

Ago
23

8 липня, 2021

Мені дуже подобається, як Господь крок за кроком посилає нам «потрібних» добрих людей. Знаєте, коли почала вникати в процеси будівництва, в документальні процеси – то виявила, на скільки мало взагалі я знаю. Інколи навіть з першого разу не запам’ятовую правильну термінологію.

Але дякую Богу, що Він посилає нам справжніх професіоналів. До недавнього часу не чула абревіатури «ДПТ». А тепер уже знаю, що це означає – «Детальне планування території». На фото ми якраз затверджуємо це планування.

На таких зустрічах завжди стараюся робити «розумний вигляд обличчя» і вдавати, ніби я розумію, як правильно читати геодезичну карту по горизонталям і вертикалям. Але я щаслива, що поруч є люди, які досконало в цьому розуміються, а мені просто треба стояти поруч, молитися і спостерігати за тим, якою прекрасною Господь творить цю справу!

Запрошуємо кожного з вас приєднатися до нашої команди! Якщо ви спеціаліст у своїй галузі, і ця галузь може бути корисною в розробці і затвердженні документів, в будівництві, в організації медичного, лікувального, донорського процесу – то WELCOME! Стань частинкою великого Божого діла!

До прикладу, у нас є фермери, які пообіцяли лікарню забезпечити картоплею! Є фармацевт, який пообіцяв ліки продавати по особливих цінах. Геодезист (і вся його компанія) уже зробили нам нереальну знижку. Є електрики, інженери, лікарі, бізнесмени, які готові активно включитися у потрібний момент. Не пропустіть СВІЙ момент!

Для співпраці просто напишіть нам: +380 (97) 547 34 31

Зробити пожертвування ви можете на сторінці «Пожертвувати» (https://timoshas-smile.com/donate/).

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

Ver también

"Бог чує! Дякую за молитви..."
4 липня, 2021 Ви пам’ятаєте, що це за будиночки на фото? Частенько, коли відвідуємо домівки в різних куточках України, ми...
Боже ведення
17 червня, 2021 Привіт, любі! Не можу не поділитися Божими благословіннями! Все почалося, коли ми тільки приїхали з Італії. Тоді...
Київські друзі
8 червня, 2021 Привіт, друзі! В Києві Бог подарував нам зустріч з засновником і керівником мережі клінік «Гармонія здоров’я» Козловим...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín