loader

Історія Алісочки із Запоріжжя

Ene
03

Я всім серцем полюбила сім‘ю, про яку сьогодні розповім. Вони з Запоріжжя.
Рак – це завжди переміна планів, життя і світогляду. Кожен з нас, хто пережив це, знає, як кардинально змінюється все в одну мить. Ти спаковуєш валізи і мчиш спасати дитину. Пам’ятаю перші фото Алісочки, коли вони були в лікарняному бомбосховищі, разом з іншими пацієнтами… Інколи трапляється так, що сховавшись від мороку зовнішнього, потрапляєш в морок внутрішній – по ту сторону дверей лікарняної палати. Стикаєшся з невимовним холодом і байдужістю. Зверхністю і безтактовністю. І ти «смиряєшся», мусиш, бо якщо щось скажеш, то це ж вплине на лікування твоєї дитини… Ви просто не можете собі уявити, скільки біди почула за останні роки перебування в онкосвіті. І кожна така історія, яка стосувалася маленького громадянина України, підіймала в моєму єстві найзліші мої емоції. Та щоб не плакати і не сваритись, усю цю лють спрямовувала в Небо. Плакала і кричала: «Так не має бути! Ми ж ЛЮДИ! Наші діти – найкращі!» На що завжди чула відповідь (уже з Неба): «Іди і зроби краще! Ти знаєш, як має бути!».
Тому іду! Швидко, стрімко, впевнено! Бо хочу, щоб коли попадає мама і дитинка на лікування – вони могли розслабитися, а про них попіклуються найкращі, гідні, благородні Лікарі, Медпрацівники і просто Божі люди. Тому і будуємо «Усмішку Тимоші»! І хай після перемоги, в Україні почнуть виростати християнські Лікарні. Бо хто, як не ми, Церкво?

Історія порятунку сім’ї Гребенюкових! Лист мами Альони:
«Здравствуйте! Пишет семья Гребенюковых из Запорожья!
Наша семья состоит из мамы, папы, и двух замечательных деток Миши и Алисы.
Жили, работали, мечтали, и все в один момент поломалось – война! Мы думали, что вот оно – горе, но беда не приходит одна. Мы узнали, что наша девочка, наша маленькая принцесса заболела лейкемией. Все было, как в бреду. Мы не знали, как нам быть, что и как с нами будет, но точно знали, что в Запорожье оставаться нельзя!
С Божьей помощью нам начали помогать ВСЕ наши знакомые и друзья. И каким-то чудом мы вышли на Фонд «Улыбка Тимоши», который основали Юля и Юра. ❤️🙏
Они вселили в нас уверенность, что все будет хорошо! Бог услышал наши молитвы, и нас пригласили в Италию, в самую лучшую клинику Европы. Мы выехали из Запорожья (нам сказали, что у нас есть два дня, чтобы добраться в клинику и начать терапию). Ехали сначала всей нашей семьей на машине до Варшавы, а потом – я с дочкой вылетели самолетом в Италию. Билеты на самолет нам, благодаря «Улыбке Тимоши», оплатил Фонд FLYING ANGELS.

Юля с Юрой к каждому из нас отнеслись, как к родным – встретили, поселили, объяснили, как будет проходить лечение. Без их помощи не было бы нас в Италии!
И вот мы здесь, проходим лечение. Оно не легкое и долгое, как говорят доктора. Мы очень верим, что Бог спасёт нашу девочку, и исцелит ее! Благодарим всех добрых людей, что помогли и помогают нашей семье во всем, а особенно «Улыбке Тимоши», что не оставляют нас, и очень поддерживают. Благодарим Бога за встречу с ними! 🙏»

Реквізити Християнського благодійного фонду «Усмішка Тимоші»:

www.timoshas-smile.org

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок:
UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

P.S. Помоліться, будь ласка, за Алісочку. ❤️

Ver también

Історія Дмитрика з Рівного
До нас звертаються батьки діток з різними діагнозами. І біль за хвору дитиноньку просто не полишає серце. Розумію, що нереально...
Історія Ілюши з Чернігова
Господи, як же ж приємно писати про ЖИТТЯ! Так багато болю переживає моя Україна… А новини і чутки дуже засмучують....
Чудесна історія двох Наталь
Ось ще одна чудесна історія порятунку. Кожного разу, читаючи їх, підіймаю погляд мого серця до Небес. І дякую Богу. І...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín