loader

Історія Дядик Катрусі із Хмельницкого

Nov
14

Ще одна Історія. Ще одна доля. Ще один цілий світ! Це – не чергових кілька абзаців. Тут про надії, плани, сподівання, прагнення кращого, про цілу Вселенну мрій!
Ми для цього і збудуємо «Усмішку Тимоші»! Щоб таких історій з кожним днем ставало все більше і більше. Історій про гідність, людяність, добро, професіоналізм і Божий поклик! Знайомтеся – Дядик Катруся, з Хмельницького.

Лист мами:

«Наша історія почалося з поїздки в Київ для того, щоб зробити МРТ для доньки. Почалася війна. Розпач. Переживання. Куди з дитиною? Телефоную в ОХМАТДИТ: лікар каже, що вони на даний момент приймають тільки поранених. Пролистовуючи інтернет, я побачила оголошення: «Фонд «Усмішка Тимоші» – допомагає онкохворим діткам». Відразу написала. Мені підтвердили, що можна виїхати десь через 3 тижні. «Очікуйте, будемо збиратись у м. Рівне». Нас гостино прийняли в Церкві м. Рівне. Люди привітні, все добре.
Через 3 дні був збір батьків з дітками, і ми всі разом вирушили до Польщі, де на нас чекала команда італійських лікарів для транспортування до Італії літаком. На кордоні нам був виділений зелений коридор – дякую Фонду «Усмішка Тимоші» за таку чудову організацію. У готелі Польщі нас дуже гарно прийняли, їжа була смачною, та для діток все було комфортно. А вже за комфорт в аеропорту – це взагалі емоції переповнюють. Кожну сім’ю в окремій швидкій везли. Лікарі польські, італійські оформляли разом, та ще й поліція. А діти, як побачили літак – вражень повно. Все в перший раз. Моя старша донька від переповнюючих її емоцій дуже захотіла на згадку поліції щось залишити. Вона малює, і подарувала голуба миру…
У нас було 3 зупинки в італійських містах, де почергово виходили дітки – кожен мав своє призначення відповідно до діагнозу. Ми попали в Рим. Лікарня при Ватикані «Бамбіно Джесу». Мені всі кажуть, що це диво, що ми туди попали. Нам дуже пощастило. Кваліфіковані лікарі, в наш час дуже медицина дороговартісна, а нам – безкоштовно. А ще й попали на прийом до Папи Римського. Цьому взагалі ніколи б не повірила!

З нами летів менший братик Катрусі. Дякую Фонду, що допомагає перевозити рідних в такий важкий, страшний час. Щоб всі ми разом могли бути. В Римі під час лікування ми проживали в будинку сімейного типу – Андре Тудіско. В дуже гарних і комфортних умовах.
В Україну повернулися 17 травня. Результати аналізів та обстеження були в нормі. А нам дуже хотілось до рідної домівки…

Дякуємо Богу за ВСЕ! Дякуємо Фонду «Усмішка Тимоші» за те, що даєте шанс діткам в такий складний час лікуватися якісно та безкоштовно.»

Щоб приєднатися:

www.timoshas-smile.com

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок:
UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

P. S. Помоліться, будь ласка, про Катрусю. ❤️

Ver también

Порятунок Оленки з Маріуполя
Розповім вам ще про одну сім’ю, котра опинилася в Італії завдяки «Усмішці Тимоші» і всім вам❤️. Не про всіх евакуйованих...
Історія Максимчика із Закарпаття
Ще одна історія про важливість кожного з вас! Усі молитви, пожертви, поширення інформації були почуті та побачені Небесами, і ще...
Історія сім'ї Тадейчика
Війна - це абсолютне зло. Новини роздирають Душу. Усвідомлення реальності - шматує серце. А звісточки про перемоги - окриляють та...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín