loader

Лист про надію в темні часи

May
06

Лист, котрий ми отримали, це ще одна слава для Бога. У часи випробувань Він знає, як допомогти, підтримати і врятувати. Від початку повномасштабної війни понад 70 сімей побачили Його любов через нашу евакуацію. У кожній цій історії можна відчути біль, який приносить у життя дитяча онкологія. Проте кожна з цих історій водночас наповнена надією, яку дарує Господня любов.
Прочитавши лист мами, згадайте, будь ласка, в молитві їхню сім’ю!

«Історія, яку я хочу вам розповісти, про людей, з якими мене звела доля у важкий для моєї родини час. Здавалося, що нічого страшнішого вже не може статися, адже пережила смерть чоловіка, пристосувалася до життя під час війни та тривог. Але ні, доля підготувала ще одне страшне випробування.

Ця історія розпочалася за два тижні до Великодня. Був звичайний робочий день. До мене зателефонував син та повідомив, що погано почувається і приїде додому. І тут почалося… Терміново потрібно було їхати в Рівненську обласну дитячу лікарню, бо в нього дуже погані аналізи крові. Реанімація, онковідділення, де лікарі кажуть, що все погано, дуже погано, а що саме, не пояснюють. Вранці у середу беруть пункцію — потрібно терміново аналізи відправити на Київ. А як? Хто завезе? Мені розповіли про БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СКАРБНИЧКА НАДІЇ», яким керує Мар’яна Рева. Вона допомагає всім, хто до неї звертається з онковідділення. Мар’яна одразу ж відгукнулася, знайшла волонтерів, які змогли швидко завезти аналізи. Результат потрібно чекати 10-14 днів. Купа думок та сліз. За кілька днів Мар’яна розповіла мені ще про один ХРИСТИЯНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «УСМШКА ТИМОШІ», яким керує Юлія Санько, котра допомагає нашим дітям виїхати на лікування в Італію в клініку «Comitato Maria Letizia Verga» — нас там чекають. Сина візьмуть на лікування безкоштовно, але їхати потрібно вже, найближчими днями. Спочатку був шок. Як пояснити це своєму синові, який ні про що не здогадується? Як залишити старшого сина, стареньких батьків, свою роботу? Де взяти гроші на дорогу, на квитки, за що жити? Але взявши себе в руки, поговоривши із сином та лікарем, почувши переконливі слова Мар’яни, я вирішила скористатися цією можливістю.

Перший раз, коли набирали номер телефону Юлії, я дуже хвилювалася, але вона заспокоїла, сказала, що все буде добре, що ми будемо лікуватися в найкращій клініці Європи, що ми не одні, що тут лікуються багато сімей із України, які допоможуть і підтримають.

Було ще багато приємних знайомств і підтримки. Допомагали усі: Мар’яна Рева, Юрій Яцюк, Sergy Parchuk, Svetlana Halai, Ліля Драпчинська та Міграційна служба Рівненської області, Aga Boleslawska-Grajpel, Nataliia Poltavska, ХРИСТИЯНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «УСМІШКА ТИМОШІ», яким керує Юлія Санько, мої рідні, куми, друзі, колеги, донори, які здавали кров, плазму чи тромбоцити.

Уже більше тижня ми в клініці, діагноз ще не встановили, але розумію, що в Україні це була б практично безвихідна ситуація. Уявляю, яка кількість людей доклала зусилля, щоб у мого сина з’явився шанс на життя. Дякую кожному, хто долучився! Щиро дякую ФОНДУ «УСМІШКА ТИМОШІ» за таку хорошу можливість знаходитися зараз в Італії і лікуватися в одній з кращих клінік Європи!!!»

Дякуємо за фінансову підтримку, друзі! Це є величезним благословенням!

Нагадуємо, що реквізити фонду «Усмішка Тимоші» можна знайти за посиланнями:

https://send.monobank.ua/jar/2jSVJ9SeVu  

https://timoshas-smile.org/donate/  

❗️Зараз ми збираємо кошти на придбання земельної ділянки для будівництва онкологічного центру.

Ver también

Порятунок серця маленької Естерки
Друзі, пам'ятаєте оголошення про можливість безкоштовного лікування діток з кардіологічними захворюваннями? Ми вдячні вам за поширення цієї інформації! Завдяки вашим...
Отримали статус 501(с)3
Вітаю, друзі! Ми маємо чудову новину! Вчора вранці отримала офіційне підтвердження з IRS про те, що наша благодійна організація «Timosha’s...
Зі Святом Христового Воскресіння!
Любі наші друзі! Щиро вітаємо вас зі світлим Воскресінням Христа. Для кожного з нас Його перемога над смертю – це...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín