loader

з Днем благодійності!

Sep
14

5 вересня, 2021

Дорогі друзі, хочу усіх привітати з вашим професійним святом! Якщо ви тут, на сторінці Християнського благодійного Фонду «Усмішка Тимоші», значить ваше серце думає і живе не лише для себе.

Дехто скаже, що благодійність – це про тих, кому ми допомагаємо. Та дивну річ спостерігаю – чим більше віддаю себе, часу, серця, фінансів, сил, емоцій, молитов на «благо дійність», тим більше знаходжу себе.

Ісус Христос – найбільший Благодійник людства. Він прожив земне життя не для Себе, і помер не для Себе, і навіть воскрес для нас. О! Дякую, Любий, за приклад благодійності.

Коли «благодійність» стає «благоДІЙСНІСТЮ», коли вона йде далеко за рамки пожертвуваної суми, коли стає стилем життя, коли формує напрямок думок і вчинків – це прекрасно. Напевно, сьогодні усі керівники благодійних організацій пишуть якісь такі подібні слова.

Та хочу відверто розповісти свій шлях благоДІЙСНОСТІ.

Ніколи не планувала бути керівником Благодійного Фонду (далі БФ). Тихо захоплювалася людьми, які допомагають онкохворим. Та сама навіть говорити на цю тему не хотіла. Мені було шкода, дуже шкода діток без волоссячка. Хотіла відгородитися, не бачити, не чути…

Та 2018 рік усе змінив. Наш Тімоша захворів на рак крові.

Ми з середини пізнали увесь біль і відчай, випробування і розпач, які супроводжують хворих діток та їх батьків. Ми жили і лікувалися в Італії за рахунок благодійників. Суми 150 тис євро (хіміотерапія), 450 тис євро (імунотерапія CAR-T) були повністю оплачені БФ «Мрії Летіції Верги». А названий цей БФ на честь дівчинки Марії Летіції Верги. Яка в 4-річному віці пішла на Небо. У неї був рак крові. А її батьки організували БФ, який і побудував, завдяки мільйонам благодійників, ту лікарню, в якій ми мали честь лікуватися.

Не думайте, що ваші кілька гривень не важливі. Бо Бог робить через нас, простих людей, дивовижні речі.

Перед нашим поверненням в Україну з Італії, зустрілася з засновниками тієї лікарні. Подякувала їм. Завдяки Марії Летіції мій син мав можливість перебувати в одній з кращих клінік в Європі.

Не думайте, що у вас нічого немає. Бог примножує і перетворює ваше «мало» в океан благословінь для когось.

Я розповіла їм про Мрію, що і в Україні ми побудуємо таку Лікарню. Вони сказали, що підтримають. І що в нас, як і в них, з Божою допомогою все получиться!

Так і народився БФ «Усмішка Тимоші». Так смерть дівчинки породила щось величне в Італії. Так смерть одного маленького українського хлопчика породжує в Україні щось унікальне, красивенне і безпрецедентне.

Ось, як моя благодійність перетворилася на благоДІЙСНІТЬ. Смерть – це тільки початок. Для Тімоши – початок Вічності в обіймах Ісуса. Для нас – початок будівництва першого в Україні Християнського онкологічного центру для діток з лейкемією.

І так, дорогі благодійники, без КОЖНОГО з вас – нам не впоратись!

Вітаю, любі, з ВАШИМ Днем!

Зробити пожертвування ви можете на сторінці «Пожертвувати» (https://timoshas-smile.com/donate/).

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

Ver también

Відео з Дня Пам'яті
Привіт, любі! Побудьте в атмосфері Дня пам’яті: https://www.youtube.com/watch?v=MQ-p2--cX3M
Дякую. Пам’ятаймо!
25 серпня, 2021 Дякую, Друзі! Вчорашній День пам’яті ви були поруч. Господь обіймав, підкріпляв, утішав через вас. Дякую кожному, хто...
День народження Мрії
23 серпня, 2021 12 кг смакоти ми приготували, щоб завтрашній День Пам’яті пройшов солодко (дякую Юля Корнійчук). Хоча відверто скажу,...
Reloj todas las noticias

Nosotros estamos en Instagram

Aprende más
ir Instagram

Suscríbete al boletín electrónico

¿Te gustaría recibir novedades por email? Agrega tu correo electrónico a nuestro boletín