loader

Бог. Я. Поклик. День 25

Dic
27

День 25

Бог. ❤️
Скільки історій, проповідей, дописів, красивих фраз про Народженого можна зустріти цього дня. Цікаво, як Ти Себе почуваєш сьогодні? Ти любиш Свій День народження? Що для Тебе означав земний День народження? Вічний, Нескінченний, Неосяжний прийшов на Землю в немічному, смертному, дочасному, недосконалому тілі. Що Ти відчував? Щодня Ти знав, для чого прийшов. Ні на мить з Твоєї свідомості не йшли картини неминучої смерті. Ти все знав. Ти бачив, що розіпнемо Тебе! Але всерівно народився. День Різдва – найбільша радість, надія, спасіння для нас. Але що цей День означав для Тебе? Розлука з Отцем. Залишити на 33 роки Небеса, усіх небожителів, Славу Прославленого, Велич Всемогутнього. Чому Ти пішов на це? Чому не пошкодував Себе? Чому вирішив постраждати? Чому зодягнувся в людське тіло?

«Ради тебе, дитя Моє! Відчував біль розлуки, обмеженість людського тіла, народився від Діви, став вразливим, став осяжним – заради тебе, любов Моя. Твоя Душа – ось що привело Мене на Землю. В ту Велику Різдвяну Ніч Я прийшов, щоб знайти тебе! Я – твій Творець! Люблю тебе! Ти – найбільша цінність для Мене. Я прийшов, щоб досягнути тебе. Любов штовхала Мене на Землю, Любов привела Мене на хрест. Люблю тебе не на словах. Люблю тебе ділами. Люблю тебе Своїм Життям і Смерю!»

Що ж за свято – Різдво Ісуса Христа? Моє свято. Моя надія. Моє спасіння. Мій поклик. Моя близькість з Тобою. Моє щастя. Моя достатність. Моя сутність. Твоє народження – моє все. Твоє Серце – прекрасне. Твоє земне життя – для мене, для нас, для кожного! Дякую, що Ти народився! Дякую! Усіх нас вітаю з Твоїм народженням, бо це сталося ради нас, ради тебе, дорога Душа! Нехай Народжений запанує у твоєму Серці. Запроси Його в своє життя!

 

Я. ❤️
Якби не Народжений, не було б мене.

 

Поклик. ❤️

Якби не Народжений, не було би поклику.

Христос народився!

Guarda anche

Бог. Я. Поклик. День 24
День 24 Бог. ❤️ Цей день для Нього був дуже важким. Вже через кілька годин Його Єдиний Син народиться для...
Бог. Я. Поклик. День 23
День 23 Бог. ❤️ Бог там, де біль. Він - не творець болю. Але Він єдиний, Хто з Душею до...
Бог. Я. Поклик. День 22
День 22 Бог. ❤️ Бог не буде ніколи йти на поводу в людини. Він - не виконавець забаганок, прихотей і...
Revisione tutte le notizie

Il nostro Instagram

Andare
su Instagram

Iscriviti alla newsletter via e-mail

Vuoi ricevere notizie via email? Aggiungi la tua email alla nostra newsletter