loader

Бог. Я. Поклик. День 7

Dic
08

День 7

Бог. ❤️

Він – Бог можливостей. У Нього їх океан. Кожну Душу Він бере і нагороджує неймовірним потенціалом і можливостями. Якби ж ми хоч на секундочку змогли побачити усі втрачені можливості… Та, не дивлячись, що часто ми хоронимо Його можливості, Бог невпинно виготовляє і скурпульозно підбирає мільйони можливостей для кожного з нас. Можливість стати відповіддю на молитву. Можливість збудувати лікарню. Можливість обійняти. Можливість прийняти правильне рішення. О! Скільки у Нього є прекрасних, добрих, приємних, Вічних можливостей для тебе! Не думай, що важкі обставини можуть обмежити твої можливості. Бог, якимось небесно-чудесним чином кожен біль може перетворити на неймовірно красиву можливість. Кожні незрозумілі обставини Він Своїми руками оздобить дивними можливостями. А найбільше вражає, що навіть наші помилки (а іноді величезні промахи) Він ніжно і бережно, з прощенням і розумінням, бере в Свої руки, а повертає нам тільки можливість. Ще одну чудову можливість стати іншими, стати справжніми, стати цілісними. Не втрачай можливість ЖИТИ сьогодні! Бо можливість ЖИТИ на землі дається тільки один раз! Спіши пірнути у всі можливості, які Він з любов’ю призначив і підготував для тебе.

Я. ❤️

Сьогодні відчувала щось нереально красиве. Ввечері, перед сном, Данік (наш старший синок) ледь чутним голосом сказав: «Мам, я хочу покаятись…» Що означають ці слова для мами? Певно, Небеса стали ще ближчі. А пізніше синуля запитав: «Мам, а якщо Ісус завтра прийде, то забере мене на Небо?» А потім додав: «Життя з Богом відкриває стільки можливостей!» Так і народився цей допис про Бога можливостей.

І сьогодні Бог ще раз і ще раз допоміг не втратити можливість ЖИТИ. Ми часто нарікаємо на обставини, чи нечестя людей, але це завжди можливість довіряти Богу. Можливість побачити Його глибше і більше, а не вимагати, чи очікувати від людей те, що ми хочемо. Покаяння для Даніка – можливість з ранніх літ не наробити купу помилок, можливість більше любити і бути в покликанні. Але це його вибір – скористатися запропонованою Богом можливістю, чи ні. Мій вибір – дивитися на життя, як на можливість, чи як на повинність. Я обираю відноситися до смерті сина, як до краху, чи як до можливості допомогти мільйонам. Словом, давайте не перетворимо наше ЖИТТЯ на кладовище нездійсненних можливостей!

Поклик. ❤️

Кожен, хто чує нашу Історію одразу винагороджується можливістю стати з нами в будівництві лікарні, отримати неймовірне підбадьорення, спостерігаючи за Божим веденням, можливість доторкнутися до Божого Чуда. Можливість повірити і проявити віру ділами.

Розповім вам про двох людей, які сьогодні вирішили не втратити можливість! Один з них – це Андрій Ткач. Ми познайомилися тиждень тому. Він почув презентацію «Усмішки Тимоші». Я до сьогодні не знала нічого про те, хто він, і чим займається. Виявилося, що Андрій – директор KTB Group. І він вирішив, що його компанія не втратить можливості взяти участь у будівництві першої в Україні християнської Онкоклініки для діток з лейкемією. Про цю історію я обов’язково напишу окремий допис. Але наперед скажу, що Андрій вирішив допомогти нам з алюмінієвими конструкціями для фасадів, вікон і дверей (навіть не уявляю, скільки сотень тисяч гривень ми таким чином заощадимо)!

А другий чоловік – це благословенний Олександр Савич. Вчора коротко перетнулися у Львові, а сьогодні уже отримала запрошення поділитися нашою Історією в Церкві у Львові на святковому Різдвяному Богослужінні. А також буде проведений благодійний ярмарок для «Усмішки Тимоші». Бо Саша вирішив не втратити можливість долучитися до Проєкту! Слава Богу, що є поруч люди, які поспішають ЖИТИ! Не втрачаймо Божих можливостей!

Guarda anche

Бог. Я. Поклик. День 6
День 6 Бог. ❤️ Він все розуміє… Йому не потрібно довгих пояснень, виправдань, чи переконувань. Він глибоко знає мотиви. Його...
Бог. Я. Поклик. День 5
День 5 Бог. ❤️ Бог не тяжкий. З Ним легко. З Ним легко жити, проходити біль, пірнати в незрозумілі обставини....
Бог. Я. Поклик. День 4
День 4. Бог. ❤️ Він ніколи не нав’язується. Вибір завжди за людиною. І хоч так, у Нього є всі методи...
Revisione tutte le notizie

Il nostro Instagram

Andare
su Instagram

Iscriviti alla newsletter via e-mail

Vuoi ricevere notizie via email? Aggiungi la tua email alla nostra newsletter