loader

Будівля, яка зійшла з Небес

Ago
04

6 січня, 2021

Вітаю, любі! На Різдво Бог подарував людству Найвеличніший подарунок – Себе, спасіння, надію, Вічність! Алілуя! З чим усіх і вітаю!

І в ці перші дні 2021 року Бог подарував нам величезний подарунок – ми побачили те, яким ззовні буде перший в Україні Християнський центр медичної допомоги і опіки для діток з лейкемією! Хочу і з вами поділитися! Слів немає, щоб описати вам радість і славу Божу, яка наповнює наші з Юрою серця! Ми вже в дусі ходимо коридорами цієї лікарні. Ми відчуваємо ту добру атмосферу і Божий Дух, Який наповнює її! Господи, що ж це за щастя – бути Твоїми дітьми і бачити Тебе в кожному подисі!

Дякуємо, друзі, за підтримку. За молитви. За практичну допомогу!

Як сказала лікарка, яка працюватиме в цій лікарні – «Ваууу! Ніби будівлю щойно з Небес спустили.., ледь торкається землі!» Так, це так! Це справді Боже діло! Приєднуйся!

Guarda anche

Підсумки 2020 року
1 січня, 2021 Дорогі друзі! Вітаємо усіх учасників Християнського благодійного фонду «Усмішка Тимоші» з Новим Роком! Дякуємо, що минулий рік...
Про великі серця маленьких дітей
29 грудня, 2020 На Різдво відбулася ярмарка для Християнського благодійного фонду «Усмішка Тимоші». Діти впродовж двох тижнів готувалися, своїми руками...
Дивлячись на Бога, йдемо далі!
28 листопада, 2020 Привіт, дорогі! Яке ж насичене життя в нас почалося! Якщо довго не пишу, не хвилюйтеся, а просто...
Revisione tutte le notizie

Il nostro Instagram

Andare
su Instagram

Iscriviti alla newsletter via e-mail

Vuoi ricevere notizie via email? Aggiungi la tua email alla nostra newsletter