loader

Лікарня очима Мам Ангелів

Ago
23

17 квітня, 2021

Біблійний вірш, який є основою нашого Фонду «Усмішка Тимоші» записаний в Євангелії від Івана 12:24 «Поправді, поправді кажу вам: коли зерно пшеничне, як у землю впаде, не помре, то одне зостається; як умре ж, плід рясний принесе.» Так символічно, але рівно через 9 місяців після смерті нашого Тімоши був зареєстрований Фонд. «Зерно» померло для того, щоби принести плід. Так легше сприймати дійсність, так легше сприймати смерть, так легше сприймати біль.

На останній зустрічі з мамами, які провели діток у Вічність, ми говорили про те, що Бог ніколи нічого не допускає просто так, без цілі і без місії. Ми ділилися тим, що змінилося в нас самих після смерті дорогих діточок.

Цікаво, що майже усі ці мами приймають активну участь у нашому проєкті. І ми описали на зустрічі те, якою бачимо нашу Лікарню. Ось декілька слів, які написані з досвіду, які написані після пережитого, які йшли від серця, а не від фантазії. Ми врахуємо кожне таке слово. Бо в основу планування покладені потреби усіх учасників лікувального процесу: лікарів, дітей, батьків.

Отож, якою бачать Лікарню Мами Ангелів:

… «я хочу, щоб у нашій лікарні були: людяність, розуміння, теплота, повага, любов, підтримка, професіоналізм, Бог, милосердя».

… «розуміння, любов до дітей, гарне ставлення до дітей та батьків».

… «професійний підхід до лікування. Бажання підвищувати кваліфікацію. Людяне відношення. Смачна їжа під кожного тяжкохворого пацієнта».

… «класні дитячі майданчики і ігрові, територія, щоб погуляти».

… «в першу чергу: розуміння, стриманість, турбота, милосердя, любов».

… «в нашій лікарні буде багато любові. Кожен працівник: від головного лікаря до прибиральниці – будуть знати Господа, тому усі вони будуть любити пацієнтів і роботу, яку виконують».

… «там буде багато радості, посмішок, сміху, ігор».

… «там буде смачне меню».

… «там буде цінуватися життя, а не кошти».

… «наша лікарня: тут дарують надію. Тут підтримують батьків. Меню коректують за побажанням.»

… «лікарня, як дім. Як дім, в якому повне прийняття та розуміння. Де тепло та затишок. Куди хочеться повертатись. Де пахне любов’ю. Відношення до хворих, як до своїх власних діток, з терпінням».

Що ви відчуваєте, коли читаєте ці побажання? Кожна з цих мам провела в лікарні від двох тижнів до трьох (!!!) років. Дітки кожної пішли на Небо. А в пам’яті закарбувалися дні, проведені на землі. В лікарні. Ось у якому ми напрямку рухаємося. Щоб процес лікування проходив професійно і в хорошій атмосфері. Не забуваючи, що найбільша цінність на землі – це Душа.

Долучайтеся, друзі.⠀

Зробити пожертвування ви можете на сторінці “Пожертвувати” (https://timoshas-smile.com/donate/).

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

Guarda anche

Нас підтримує влада Рівного
6 квітня, 2021 Привіт, любі! Не можу не поділитися Божими благословіннями! Сьогодні ми були у мера міста Рівного Олександра Третяка...
Наш березень, 2021
2 квітня, 2021 Привіт, любі! Подобається писати вам про пророблену роботу. Отож, короткий огляд нашого березневого життя: Відбулося 40 зустрічей...
Земля, де побудуємо лікарню
19 березня, 2021 Привіт, любі! Сьогодні відбулася особлива зустріч, після якої можу із сміливістю показати вам усю красу місця, де...
Revisione tutte le notizie

Il nostro Instagram

Andare
su Instagram

Iscriviti alla newsletter via e-mail

Vuoi ricevere notizie via email? Aggiungi la tua email alla nostra newsletter