loader

Про благословіння на вихідних

Ott
20

Мала честь бути запрошеною на жіночу екскурсію в місто Львів.

Ооооо! Що це за краса: Львів, хороша компанія, і багато-багато Неба і Небесного! Коли ми зайшли (а було не дуже легко) на одну з найвищих точок Львова, то там (на Ратуші) відбулася незрима зустріч з Богом. Люди ходили навколо, емоції, фото, обійми. А до мого духа торкнувся Всемогутній. Раптом, усвідомлення усього побаченого перетворилося на Богопізнання. З висоти видно усю масштабність Божого розмаху, який Він доручає звершувати людям. Данилу Галицькому у Львові. А нам тут, біля Рівного.

Колись на місці Львова не було жодної цеглинки. А тепер ми споглядаємо його велич. Колись ще напишуть не одну книгу про життя Тімоши. Про будівництво доброї Клініки для онкохворих діток. А зараз, поки ще жодної видимої цеглинки не покладено, поки будівництво в процесі, кожен з нас має честь долучитися до Історії, яка пишеться зараз. Тут і тепер. Сьогодні. Через нас. З Його благословенної волі. Не пропусти цей шанс!

Звичайно, час – це безцінний дар. Тому і у Львові був щільний графік. Вранці відвідали Богослужіння в місцевій Церкві. І була щаслива розповісти ще багатьом серцям нашу Історію.

Щоразу, коли розповідаю про Тімошку і про «Усмішку Тимоші», Бог звершує Свою волю в серцях слухачів. І тільки Сам Він знає, у що виросте посіяне зерно.

Пізніше ми мали ще одну благословенну зустріч з Президентом Української баптистської теологічної семінарії (УБТС) – Ярославом Пижем Yaroslav Pyzh. А тут Господь звершував Свою волю в моєму серці. Ми домовилися про співпрацю. Нас дещо об‘єднує з Ярославом – ми повернулися з-за кордону, щоб дещо змінити в Україні. Наша команда стала свідком здійсненої амбітної Мрії, яку Бог звершив тут на землі через Ярослава.

Такі зустрічі дууууже зміцнюють. Такі зустрічі розширяють горизонти. Ярослав буде нас консультувати, бо його досвід (будівництво УБТС майже у центрі Львова) – це як практичний посібник довіри Богу і послідовних кроків. Словом, у Львові ми тепер часті гості!

А на завершення хочу лиш побажати кожному з нас НЕ ПРОПУСТИТИ БОЖОЇ ХВИЛІ!

Зробити пожертвування ви можете на сторінці “Пожертвувати” (https://timoshas-smile.com/donate/).

PayPal: timoshas.smile@gmail.com

Розрахунковий рахунок: UA663052990000026009000705161

5169 3305 2239 4722

Guarda anche

Як Бог переплітає долі
12 жовтня, 2021 Буду розповідати вам про Божі пазли, які складаються в прекрасну Картину. Отож, три роки тому ми вирішили...
Важливі комунікації
11 жовтня, 2021 Сьогодні мали благословенну зустріч із головою бюджетної комісії Обласної ради - Ясенюком Ігорем Євгеновичем. Мені дуже подобаються...
БО ЦЕ ТОГО ВАРТЕ
Рівно рік тому, 11 жовтня, відбулося «Свято Життя» в пам’ять про нашого Тімошу. Саме в цей день ми розповіли усьому...
Revisione tutte le notizie

Il nostro Instagram

Andare
su Instagram

Iscriviti alla newsletter via e-mail

Vuoi ricevere notizie via email? Aggiungi la tua email alla nostra newsletter