loader

Про невипадкові випадковості

Ott
12

Сьогоднішній візит в патрульну поліцію – це наслідок низки дивно переплетених подій. Почалося все з Дня народження Фонду «Усмішка Тимоші». Туди були запрошені поліцейські, щоб провести деяку програму для дітей. І ось дуже мені знайомою здалася одна поліцейська (Іванна Бояківська). Серце підказувало, що щось тут більше, ніж просто зустріч. Почала шукати в телефоні фото кількарічної давності. І так! Це вона! Це та ж сама поліцейська, яка колись дозволила Тіміку посидіти в її машині, дала шеврони-наліпки (які гріли Тіміку Душу в Італії), яка подарувала йому незабутні емоції. Я підізвала її. Показала фото. І уже сльози стояли в наших очах…

Як все переплітається! Який же подив був у нас обох, коли ввечері того ж дня, Facebook нагадав, що її знайомство з Тімошкою відбулося в цей самий день, рівно три роки тому. Іванка розповідає, що тоді вона відчула, що має бути в Проєкті. Що випадковості уже не такі і випадкові. Господь! Саме Він переплітає наші долі! На фото збережені усі ці доленосні миті.

І ось сьогодні я була в патрульній поліції. Оооо, наші поліцейські полонили моє серце! Такі гостинні, такі добрі і доблесні, людяні і сильні. Боже, бережи кожного з них!

Керівник Патрульної поліції  Рівненської області, Сергій Мерчук, запевнив в абсолютній підтримці. Захист. Супровід. Практична допомога.

А ще він сказав, що моя сила духу – надихає. Знаєте, коли тобі говорить про це Воїн – поволі починаєш в це вірити. Так! Бог покликав мене в цю справу. Бог дав нам Тімошку. Бог огортає неймовірними людьми, поруч з якими хочеться йти ТІЛЬКИ вперед! Господи, дякую Тобі! І сила моя – в моїй немочі. І сила моя – це Ти, мій Дорогоцінний Господь! Дякую за кожну Душу, яка вірить, підтримує, приєднується!!!

Попереду ще кілька візитів у поліцію (бо в зал усі не вміщаються). А далі – довгострокова співпраця з нашими уже друзями-поліцейськими!

Ну хіба вас не дивує Господь? Хіба ще можна не вірити в чудеса?!

Приєднатися до будівництва Онкоклініки «Усмішка Тимоші» можна різними способами. Молитвою. Ідеєю. Запрошенням. Поширенням інфо. Вірою. Пожертвою (зробити пожертвування ви можете на сторінці “Пожертвувати” https://timoshas-smile.com/donate/).

Дякую, Господи, за знайомство з людьми, які чують серцем!

Guarda anche

Про Кого наш Фонд
Привіт любі! Наш Благодійний Фонд - це не просто про мене, чи Тімошу. Це про безліч добрих сердець, які об‘єднуються...
Із рубрики «Знай героїв у обличчя»
Із рубрики «Знай героїв у обличчя». У Віталика в класі був ярмарок. Не благодійний. Діти продавали смаколики, власні витвори мистецтва,...
У нас уже є назва Клініки
Друзі, це неймовірно! Дякую, що допомогли назвати Клініку. Отож, будуємо разом Клініку «Усмішка Тимоші». Це така рідна нам усім назва!...
Revisione tutte le notizie

Il nostro Instagram

Andare
su Instagram

Iscriviti alla newsletter via e-mail

Vuoi ricevere notizie via email? Aggiungi la tua email alla nostra newsletter