loader

Бог. Я. Поклик. День 24

Гру
25

День 24
Бог. ❤️
Цей день для Нього був дуже важким. Вже через кілька годин Його Єдиний Син народиться для земного життя. Народиться з Місією, яку мало хто зрозуміє, але яка змінить увесь хід історії. І першими Народженого прийдуть привітати пастухи. Він одразу дав зрозуміти, що простий і доступний. Скільки разів ви чули Різдвяну Історію? Що вона для тебе? Є кілька сцен, де Різдво стало кульмінацією.
Небо: Бог вирішив віддати Сина. На розп’яття. Син Бога Живого народився не для слави, почестей, багатства. Народився, щоб померти ганебною смертю на хресті. Бог зважив усі «за» і «проти». Він тут, з Небес, добре бачив, що немає іншого спасіння для грішних людей… Він так полюбив кожного з нас… І Він вирішує віддати Свого Сина. Для тебе. За тебе.
Земля: ми не були готові прийняти Месію. Бо погрязли в заздрощах, себелюбстві і релігії. Ми не впізнали Його. Ми чекали з неба чуда. А Він народився в хліві. Ми чекали сильного лідера, а Він був добрим і людяним. І зовсім не деспотичним. Ми не зрозуміли Бога, ми не повірили, що Його достатньо, ми подумали, що справимось самі… Але ось тут, у цьому невеличкому хліві – лежить Син Всевишнього! Спаситель кожної Душі. Бог відвідав людину. Бог перебував між нами. Надія в світі. Зцілення поруч. Але ми не помітили… Та це не вплинуло на Його рішення! Він жодного разу не сумнівався, навіть якщо бачив байдужість! Він народився, щоб стати доступним. Він помер, щоб ти і я могли мати вічні стосунки з Ним. Його ніхто не заставляв. Він народився для нас добровільно!
Пекло: Різдво для них є програшем. Це – декларація про їх капітуляцію. Релігія – це диявольська майстерня. Та на Різдво прийшов кінець релігії! Спасіння і Вічність тепер ми заробляємо не власними силами. Ісус ПОДАРУВАВ нам прощення і Небо. Віра, а не релігія тепер панує! За релігію люди ладні вбити, за віру – ладні померти. Відчуваєте різницю? Ти де? Релігія? Віра? Небеса? Земля? Пекло? Запроси Народженого народитися в твоєму Серця, і возсіяти там, і пробувати там! Христос Народився!

Я. ❤️
Ооооо! Сьогодні сталося щось дуже неймовірне! Не можу стримати сліз… Нас запросили у одну Львівську Церкву УБЦ. Бог сьогодні мене тут обійняв. Він ще раз подивився в мої очі, і сказав, що довіряє. Він ще раз і ще раз підняв мої руки. Як це трапилося? По перше, Бог послав мені двох Ангелів, які завезли мене у Львів (зима, важка дорога). Ми трішки запізнилися. Але нас чекали. З перших хвилин було зрозуміло, що нас тут чекають. О! Як це приємно, коли чекають! Коли пастор представляв мене, то розповів зворушливу історію про чоловіка, який скелю зубилом продовбував 22 роки, щоб місцеві жителі могли скоріше добиратися до лікарні. Бо свою дружину він довезти не встиг… Пастор розповів, що Бог може перетворити біль у щось прекрасне. А потім я розповіла нашу Історію. Знову Дух Святий. Знову сльози. Знову правда. Знову поклик. А після, пастор запросив усіх, до кого Бог доторкнувся через «Усмішку Тимоші», вийти наперед, стати навколо мене, і помолитися. Почали виходити люди, оточили тісним колом, стали поруч. Ті, хто знав мене раніше, і ті, хто бачить мене вперше. Ті, хто уже беруть участь в Проєкті, і ті, хто тільки почув про «Усмішку Тимоші» – усі стали навколо, і молилися! А я плакала і плакала. Стало так тепло і приємно. Відчуття, що ти йдеш не один – дуууже підкріпляє віру і підіймає руки! Дякую, що стали поруч! Дякую, що обійняли! Повертаюся додому (з тими ж Ангелами) абсолютно щаслива і спокійна! Разом ми збудуємо! Бо це – не про нас. Це – про Нього!

Поклик. ❤️
Сьогодні отримала запрошення на перший благодійний сніданок IT-шників і підприємців. Це чудесно!
Церква, яку сьогодні мали честь відвідати, організували для «Усмішки Тимоші» гараж-sale. Як же ж це прекрасно, коли стільки прекрасних ідей втілюється для спільної мети! Можливо, ти маєш ідею, як поширити про нас інфо? Пиши! Або як зібрати фінанси, долучити більше спеціалістів? – Пиши! Ми потребуємо твоїх ідей і твоєї участі в будівництві Християнської дитячої онколікарні.
Дякую усім, що ви поруч. ❤

Дивіться також

Бог. Я. Поклик. День 23
День 23 Бог. ❤️ Бог там, де біль. Він - не творець болю. Але Він єдиний, Хто з Душею до...
Бог. Я. Поклик. День 22
День 22 Бог. ❤️ Бог не буде ніколи йти на поводу в людини. Він - не виконавець забаганок, прихотей і...
Бог. Я. Поклик. День 21
День 21 Бог. ❤️ Бога легко не помітити. Часто - Він невидимий. Всесильний, Незбагненний, Всемогутній, але не помітний. Людині очима...
Переглянути всі новини

Ми в Instagram

Перейти
в Instagram

Підписатися на email-розсилку

Бажаєте отримувати новини на ваш email? Додайте свій email до нашої розсилки