loader

День народження не для себе

Лип
28

19 жовтня 2020

Бог проходив всіма материками, країнами і областями, шукаючи місце для однієї Душі. Він зазирав у вікна багатьох сімей, добре зважуючи, кому ж довірити цю Душу. Він вдивлявся в хід історії, в зміни епох і поколінь. Він хотів поселити цю Душу в найбільш підходяще століття. Усі деталі і перехрестя людства були враховані. Найбільш підходящий ЧАС. Найбільш підходяще МІСЦЕ.

І Він вибрав. Україну. Місто Рівне. 1987 рік. 21 жовтня. У цей день в світ прийшла я.

Бог знав, що усе навколо послужить мені неабияким благословенням і приведе мене до пізнання Його Серця. А ще Він знав, що і я зможу бути корисною для людей у цьому часі. Мені подобається, як Бог враховує усі-усі деталі. Мені подобається, що у Нього немає випадкових людей, чи подій. Люблю спостерігати за Його Планом. Звісно, сповна він відкриється нам значно пізніше. Але цей План – прекрасний! А ще більше подобається, що Бог не таїть від нас, людей, Свої думки і Своє Серце! Він вчить жити. Він вказує, для чого саме я, і для чого саме такі обставини! О, Всемудрий і Великий Господь! Дякую, що нічого немає даремного!

Ісусе, хочу виконати все те, для чого була народжена! Якщо ще є подих в мені, значить є у Тебе для мене ще якесь завдання на наступну мить, на наступну годину і на наступний день!

Так от, якщо Бог дозволить, то вже в ЦЮ СЕРЕДУ відзначатиму свій День народження! Та, оскільки на 33 році життя Бог вклав в моє серце Мрію, то і святкування буде особливим!

У цей день ми усі зможемо стати частинкою Великої Мрії!

З ранку до вечора (з 10 до 20), буду приймати гостей в кав’ярні «Кава-Мава» (Відінська, 33). Ви можете прийти, привітати мене, обійняти, а я пригощу вас смачнющим тортиком! А своїм подарунком ви зможете долучитися до будівництва Християнського дитячого онкологічного центру!

Чекаю вас, любі! Бог не дарма дозволив усім нам жити в одному часовому поясі і в цьому відрізку історії.

Дивіться також

Закулісся «Свята Життя»
13 жовтня 2020 Хочу поділитися своїм «закуліссям» «Свята Життя». Була спокійна. Дуже спокійна! Господь знову огорнув дух, душу і тіло...
Бог робить чудеса!!!
12 жовтня 2020 Бог робить чудеса!!! Вчора, 11 жовтня 2020 року, ми презентували наш Християнський благодійний фонд «Усмішка Тимоші»!!! Таке...
За чорними хмарами - прекрасне Небо
1 жовтня, 2020 Вийшла з ЦНАПу, поглянула на Небо, а воно таке сіре, тяжке і сумне... Ось приблизно такий настрій...
Переглянути всі новини

Ми в Instagram

Перейти
в Instagram

Підписатися на email-розсилку

Бажаєте отримувати новини на ваш email? Додайте свій email до нашої розсилки