loader

Дякую Богу за кожну нову усмішку

Сер
28

Ось слова Ісуса Христа про Себе, про Тімошу, про кожного, хто пішов раніше:

«Поправді, поправді кажу вам: коли зерно пшеничне, як у землю впаде, не помре, то одне зостається; як умре ж, плід рясний принесе.» (Вiд Iвана 12:24)

Є такі особливі Душі-«зерна» у Господа, яким від початку часів судилося принести багато плоду. Ціна перемін дуже висока. І якби Господь запитав, чи згідна на таку жертву, однозначне «ні» відповіла б я.
Важко прийняти, що саме моя дитинонька призначена стати «зерном» (читай – померти), щоб багато інших діток, багато сімей змогли посміхатися, змогли отримати найкраще лікування у світі. Але сталося саме так…
Народження Християнського благодійного фонду «Усмішка Тимоші» відбулося рівно через 9 місяців після смерті нашого Крошика. Що відчуваю? Біль – від найбільшої втрати у Вселенній. Тиху вдячність за кожного, кому змогли допомогти, і ще допоможемо.

Зараз ми в США. І продовжуємо працювати для «Усмішки Тимоші». Війна скінчиться, і ми збудуємо першу Християнську Онкоклініку на теренах вільної України. Бо дорого заплачено за цю Мрію. Бо дорого заплачено за переміни.

Тут, в Америці, майже 90% лікарень – християнські (або засновані християнами). Відповідно, якість, і відношення, і взагалі атмосфера – інші. Кілька днів тому один пастор сказав мені: «Юля, поглянь навкруги. Колись кожна з цих лікарень була побудована такою людиною, як ти. В серці якої жив Христос, і Мрія нести Його в медицину. Не смій мислити обмежено. Не применшуй бачення! У них вийшло, і у тебе все вийде!»

На фото – діточки, яким «Усмішка Тимоші» допомогла приїхати на лікування в одну з кращих клінік Європи. Дякую Богу за кожну нову усмішку. Люблю безмежно Тимошу.

Дивіться також

З чого все почалося...
24 серпня 2019 Цю ніч я міцно спала. Перед сном як завжди написала повідомлення для всіх наших молитовних друзів. Довго...
Ми рухаємося далі...
Привіт, друзі! Хочу познайомити вас із Джовані Верга і Розанною Люп’єрі. Саме смерть Марії Летіції Верга (дочка Джовані) народила Мрію...
Італійські Церкви відкривають двері
Італійські Євангельські Церкви радо відкрили свої двері для «Усмішки Тимоші». Моя звична презентація стала дещо іншою. Бо доля Проєкту (як...
Переглянути всі новини

Ми в Instagram

Перейти
в Instagram

Підписатися на email-розсилку

Бажаєте отримувати новини на ваш email? Додайте свій email до нашої розсилки