loader

Історія про Мар'янчика та Божу руку допомоги

Тра
17

Уже більше року наш Фонд дбає про лікування українських діток в Італії. Біль кожної Душі нам близький. Сльози кожної сім’ї нам не байдужі. Ми дякуємо усім, хто жертвує фінанси, молиться за діток, допомагає словами і вчинками. Через усіх нас Господь могутньо діє. Його слава наповнює кожну історію. Лист мами Мар’янчика – теж про Його милість.

Згадайте, будь ласка, цього прекрасного хлопчика в молитві!

“Ми жили звичайним життям: щодня робота, школа. Завжди хтось кудись поспішає,
завжди не вистачає часу…

Все почалось з частих вірусних захворювань нашого сина Мар’яна. Лікар порадив нам здати кров. Ввечері 24 квітня прийшли результати аналізу. Я, хоча і не спеціаліст, побачила, що дуже сильно все відрізняється від норми. Вранці ми терміново поїхали до Тернополя в онкогематологічне відділення. Поїздку ми почали з молитви до Бога.
У Тернополі прозвучали жахливі слова: “У крові вашої дитини виявили ракові клітини”. Серце розривалось від болю, у голові було сотні запитань.
І тільки молитва до Бога давала заспокоєння. Мар’яну я сказала, що у нього низький гемоглобін і він мене заспокоював:
“Мамо, не плач, це не проблема! Я обіцяю, що буду їсти червоне м’ясо, гранати, печінку. В інтернеті пишуть, що це можна виправити!”

Вже наступного дня потрібен був донор на тромбоцити. Десятки дзвінків… Підключилися рідні, друзі, колеги, знайомі, бо кожен хотів допомогти словом, молитвою, фінансово. Я постійно підносила очі в небо і дякувала Богу за всіх, хто був з нами.
Зранку завідуюча онкогематологією Наталя Ярославівна Боднарчук-Сохацька сказала, що в нашого синочка гостра мієлоїдна лейкемія, яка потребує агресивного лікування. Знайомі розповіли нам, що лікувалися в Італії, і дали контакт Юлії Санько.
Коли вона прочитала моє повідомлення, то написала: “Моліться, тому що я подаю запит у клініку!” Ми одразу почали молитися! Бог відповів: нас погодилися взяти на лікування до клініки “Comitato Maria Letizia Verga”. За цих декілька днів, коли нам здавалося, що життя зупинилося, Бог на кожному кроці посилав добрих людей. Навіть у безвиході милосердний Господь відкривав двері і простягав руку помочі. Приємним є те, що Юля з першої хвилини знайомства перейнялася нашою проблемою, як рідна людина. Вона раділа всім нашим успіхам і підтримувала у важкі хвилини. Вирушаючи в дорогу, я мала страх перед невідомістю, адже ніколи не виїжджала за межі України. Фонд “Усмішка Тимоші” оплатив нам квитки. Нас зустріли в аеропорту. У клініці вже чекала Оксана, яка заздалегідь зв’язалася зі мною і переклала наші документи на італійську мову. Вона і зараз допомагає нам у спілкуванні з лікарями та персоналом.

У клініці працюють чудові люди, які мають індивідуальний підхід як до дітей, так і до батьків. Сьогодні ми проходимо сьомий день хіміотерапії і молимо Господа про зцілення нашого Мар’янчика. Щовечора о 21:00 вся наша родина зустрічається онлайн для щирої молитви за Мар’янчика. Дякуємо Богові за Його милість до нас, за благословення, за кожного лікаря і весь медичний персонал, за можливість, яку Він нам дав — лікуватися в цій чудовій клініці!

Ми вдячні Богові за Християнський благодійний фонд “Усмішка Тимоші”, а особливо дякуємо Господу за чуйність і теплоту Юлії Санько.
Кожного дня мене переповнює подяка Богові за всіх Вас, хто причетний до нашого перебування тут. Розумію, що все це бачить Сам Господь! І всі Ваші вчинки записані там на небі, де у Бога є нетлінна скарбниця!”

Нагадуємо, що реквізити фонду “Усмішка Тимоші” можна знайти за посиланнями:

https://send.monobank.ua/jar/2jSVJ9SeVu  

https://timoshas-smile.org/donate/  

❗️Зараз ми збираємо кошти на придбання земельної ділянки для будівництва онкологічного центру.

Дивіться також

Бліц-інтерв'ю з Світланою Свиридюк, координатором проєкту "Евакуація діток до Італії"
Сьогодні в рубриці "Команда "Усмішки Тимоші" ми познайомимо вас із людиною, чиє велике серце й посвячена праця дарували діткам надію...
Лист про надію в темні часи
Лист, котрий ми отримали, – це ще одна слава для Бога. У часи випробувань Він знає, як допомогти, підтримати і...
Порятунок серця маленької Естерки
Друзі, пам'ятаєте оголошення про можливість безкоштовного лікування діток з кардіологічними захворюваннями? Ми вдячні вам за поширення цієї інформації! Завдяки вашим...
Переглянути всі новини

Ми в Instagram

Перейти
в Instagram

Підписатися на email-розсилку

Бажаєте отримувати новини на ваш email? Додайте свій email до нашої розсилки