loader

Спогади про Благодійний вечір 2022

Лют
14

Сьогодні монтувала відео з Благодійного вечора, присвяченого дню народження Тімошки.

Це було торік. У лютому. До війни. Ми запросили гурт «Нотки» та «Блесс». Багато гостей, рідних і близьких. Організували смакоту та ярмарку. Справжній земний День народження: гості, подарунки, гарний настрій і баааагато дітей!

Вірю, що іменинник радів. Вірю, що з Небес усміхався нам.

Переглядала відео, і відчула ще раз ту прекрасну атмосферу закулісся. Знаєте, буває, що концерт видався гарний, але за кулісами пустота і холод. То це точно не про наш вечір. Концерт був грандіозним. А атмосфера на сцені, і в залі, і за кулісами, і на кухні, і при вході та виході була наповнена теплом і любов‘ю. Це про «Усмішку Тимоші». Це так, як буде в лікарні. Це так, як відбуваються наші зустрічі з колегами. Це – коли по-справжньому добре.

Звичайно, за кулісами, в роботі стає видно, хто є хто. І я безмежно вдячна Богу за команду «Усмішки Тимоші». За кожного.

Опублікую це відео. Хоч воно і 15 хвилин але там стільки життя. Життя довоєнного, спокійного, веселого… Більшість з тих людей, що на відео, вже не обіймала майже рік. Скоро знову День народження Тімошки. В Америці ще не придумала, як його відзначати. А давайте, онлайн його проведемо? І зробимо справжнє свято з гостями та подарунками! 14 лютого, о 18:00 годині за київським часом, у ЗУМІ.

Бо Тімоша народився недаремно! І недаремно народився 14 лютого! Бог його народженням проявив любов до багатьох Душ на землі, які доторкнулися до Небесного через його Історію!

Дивіться також

Запрошення на незвичайний День народження!
Уже зовсім скоро настане День народження Тимофійка. Ми будемо згадувати, скільки сонця приніс цей чудовий хлопчик у наше життя. Ми...
Щомісячний платіж – найкращий подарунок до Дня народження Фонду
Друзі! Наближається День народження Тимоші. Дякуємо кожному, хто вирішив подарувати підписку на регулярний платіж. 🎁 Це дуже цінна й важлива...
Подарунок до Дня народження Тимоші!
Дитячий День народження – це завжди подія! Батьки зі сльозами на очах дякують Богу за свою крихітку. Діти рахують дні...
Переглянути всі новини

Ми в Instagram

Перейти
в Instagram

Підписатися на email-розсилку

Бажаєте отримувати новини на ваш email? Додайте свій email до нашої розсилки