loader

Як Бог переплітає долі

Жов
15

12 жовтня, 2021

Буду розповідати вам про Божі пазли, які складаються в прекрасну Картину.

Отож, три роки тому ми вирішили зробити Тіміку закордонний паспорт. Подали заяву в вересні і отримали дату візиту на 9 січня 2018 року. О 14 годині ми мали бути в ЦНАПі. І, як ви уже знаєте, саме в цей день, на кілька годин раніше ми дізналися, що у нашого хлопчика рак крові.

В ЦНАП уже йшла без Тімоши. Слізно благаючи, щоб допомогли з оформленням документів.

В ЦНАПі мене зустріла добра знайома Дана Кухарець. Обійняла і завела до своєї начальниці. Питання швидко вирішили. Через кілька днів ми вже летіли в Італію на лікування. Люди, які торкаються до тебе в кризових ситуаціях, закарбовуються в свідомості назавжди.

І ось, повернемося до сьогодення. Сьогодні ми мали зустріч із Керівницею ГУ Нацсоцслужби Рівненської області. Коли ми зайшли в кабінет до Юлії Шигоревої, познайомилися, вона здалася мені дуже знайомою. Розговорившись, проаналізувавши, виявилося, що ось та «начальниця» з ЦНАПу – це і є Юлія Сергіївна. Тоді у мене почалися сльози…Від усвідомлення того, як Бог переплітає долі, готує серця, дає дотики. Це – диво! Тоді, в далекому 2018, подумати не могли, що Історія буде неймовірною, інколи печальною, інколи надихаючою. І кожен відіграє свою роль в цій Історії. Звичайно, після таких невипадкових «співпадінь» Юля Сергіївна прониклася довірою і бажанням взяти участь у будівництві Клініки «Усмішка Тимоші». Слава Богу!

Юлічка Сергіївна! У Вас неймовірне серце! Дякую! Нехай Бог благословить Вас!

Якщо ви хочете дізнатися про нашу Історію, то можете прочитати мою книгу, написану Серцем: «Історія однієї Душі».

Якщо ви хочете стати невід‘ємною частиною Історії будівництва «Усмішки Тимоші», то welcome! Потребуємо не тільки фінансової допомоги (яку можна здійснити на сайті, натиснувши кнопку «Пожертвувати»), але й молитовної, інформаційної, практичної, популяризації.

З Богом і всіма вами збудуємо першу в Україні Християнську клініку «Усмішка Тимоші» для діток з лейкемією.

Дивіться також

Важливі комунікації
11 жовтня, 2021 Сьогодні мали благословенну зустріч із головою бюджетної комісії Обласної ради - Ясенюком Ігорем Євгеновичем. Мені дуже подобаються...
БО ЦЕ ТОГО ВАРТЕ
Рівно рік тому, 11 жовтня, відбулося «Свято Життя» в пам’ять про нашого Тімошу. Саме в цей день ми розповіли усьому...
Готуємо благодійниий навчальний марафон в інстаграмі
Господь воістину розширює наші кордони! І робить це такими шляхами, про які навіть і подумати не могли! У вересні мала...
Переглянути всі новини

Ми в Instagram

Перейти
в Instagram

Підписатися на email-розсилку

Бажаєте отримувати новини на ваш email? Додайте свій email до нашої розсилки